Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

27. 9. 2021 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Blepharoplastika a augmentácia pŕs, MUDr. Prídavka, Martin, veľká spokojnosť

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Blepharoplastika a augmentácia pŕs, MUDr. Prídavka, Martin, veľká spokojnosť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zákrok prebehol bez bolesti. Po operácii bol opuch , modriny dá sa povedať že som nemala. Ja som nemala ani bolesti po zákroku. Operáciu som absolvovala 13. 82021 som veľmi spokojná. 24. 9.2021 som absolvovala operáciu aj spodných viečok, mám slabý opuch na jednej strane malá modrina nemala som žiadne bolesti. Musím podotknúť po šiti ani stopy som spokojná nad mieru a to nehovorím o prístupe Pána doktora Prídavku úžasný človek a neuveriteľne milá sestrička sú skvelým tímom neviem si vynachváliť. Malý bonus 14.7.2021som absolvovala augmentaciu pŕs niečo neuveriteľné treba vyskúšať žiaden strach, síce po operácii boli bolesti ale stojí to za to. Po operácii bola veľmi dobrá starostlivosť neverila som, že sa v dnešnej dobe o vás dokáže niekto tak postarať veľká vďaka.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Blepharoplastika, Dracula terapia

Veľmi pekne ďakujem za skvelý výsledok blepharoplastiky, za šikovné ruky p.doktorky Petry Lichvárovej👍🏼👍🏼👍🏼a tiež absolútne citlivý a pritom profesionálny prístup aj jej asistentky, p.Lenky Remeta. Mám za sebou aj úspešnú Dracula terapiu vlasov,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.