Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 3. 2022 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Plazmaterapia - Bratislava, Concept Clinic

Stojí to za to

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Plazmaterapia - V roku 2020 som pani doktorku Višňovskú v Concept Clinic navštívila s problémom nadmerného vypadávania vlasov. Najväčší problém bol, že vlasy nielenže vypadávali, ale vôbec nedorastali nové. Bola mi diagnostikovaná androgénna alopécia a pani doktorka mi odporučila Plazmaterapiu. Absolvovala som 6 sedení + 1 udržiavacie. Dnes po roku a pol mám svoje vlasy späť. Nepadajú, sú oveľa zdravšie, hustejšie a čo je hlavné, znova rastú nové. Som veľmi spokojná, výsledky predčili všetky moje očakávania. Túto terapiu odporúčam ako veľmi účinnú. Ak máte vážny, dlhotrvajúci problém s padaním vlasov, nemíňajte zbytočne peniaze na rôzne vodičky a výživové doplnky ale zverte sa do rúk odborníka. Čím skôr začnete problém riešiť, tým skôr uvidíte výsledok. Pani doktorku veľmi chválim aj za milý a ľudský prístup. Vždy všetko zrozumiteľne vysvetlí a navrhne viacero riešení, tak aby bol klient spokojný.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Plazmalifting MUDr. Kitti Máčadiová
U pani doktorky som podstúpila plazmalifting. Pani doktorka je veľmi milá a všetko mi vysvetlila. Hoci som sa troška obávala, zákrok bol nebolestivý. Chvíľku sa to hojilo ale výsledok stojí za to. Určite sa rada vrátim zase k vám.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.