Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 12. 2013 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Zla nikdy viac - Agumentacia

Nestojí to za to
Približná cena: 2.765 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte baby, bola som na konzultacii trvala 5min zvysok nechal na svojho asistenta, operacia prebehla z meskanim 1hod pricom operoval nas 3 baby, pri kontrole ani nevedel kto som, z odstupom casu nie som z jeho zakrokom vobec spokojna a to nehovoriac o pristupe sestricky ktora mi ani len telefon nechcela pridrzat aby som rodine oznamila ze som v poriadku, po staznosti mi doktor povedal ze to nie je jeho starost ale peniaze si za zakrok vzal!

6

Komentárov (6)

A prečo by si peniaze nemal vziať? Spomínaš tu úplne nepodstatne veci ....bola som presne tam kde Ty a opak je pravdou a keď som sa prebrala po zákroku nemusela som nikoho o nič prostit.S podobnou starostlivosťou som sa nikde nestretla a o Mudr.ani nehovoriac.Nechapem ako môže toto niekto vypustiť.Asi mu niekto závidi jeho úspechy a klientelu! aneta
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Nechce sa mi veriť slovám Merunky,, Aj ja som bola u pana doktora a moja skusenosť je len a len pozitívna. Je to úžasný človek a skvelý plastický chirurg, To vie určite velká časť žien ktorym splnil sen, či zvýšil sebavedomie , alebo ako tak dal dokopy velmi pokazené prsia ako to bolo v mojom prípade. Je neskutočný perfekcionista. Jeho sestričky su mimoriadne pozorné, laskavé, starostlivé.Preto nechápem a neverím ...Elisabeth
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
ja som bola pred vyse rokom a musim sa priklonit na stranu Merunky,
take arogantne spravanie zo strany personalu sestier som nezazila ani v statnej
nemocnici a nie v sukromnom zariadeni kde cena za lozoko je 149,-Euro! Mala som priam strach ich o nieco poziadat ako napr. o podrzanie telefonu alebo doprovodu na toaletu, pretoze ich smiech a nemiestne poznaky boli urazajuce. Mam aj skusenost zo statnej nemocnici kde ked som si priplatila 50,-Euro/noc tak som mala vsetky mozne vymozenosti a sestricky ma chodili kontrolovat kazdu chvilu ci nieco nepotrebujem. Co sa tyka pana doktora, myslim si ze je dobry odbornik ale od urciteho casu mu ide hlavne o peniaze kdeze vsetky
co sme boli na izbe sme skonstatovali ze nas operoval ako na beziacom pase.
Nasledne kontroli za 5min. som bola vybavena ale cakacia doba v ordinacii bola 2 az 3 hodiny co je nemyslitelne za co som platila.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahojte,bola som tiez operovana u dr.a som spokojna.Vie presne co robi a jedna na rovinu.Ak niekomu nevyhovuje jeho pristup a konzultacia.Tak si treba vybrat ineho doktora a nie sa este objednadnavat na zakrok.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
že mu ide o peniaze ??? Tak to ani náhodou,, píšem z vlastnej skusenosti. Ludsky sa díva na problem človeka a také aj zaujme stamovisko, Nechápem prečo sa ho snaží niekto takto očierňovať.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Betty, ja pisem s vlastnej skusenosti!

Pred 5iatimi rokmi som u MUDr. Cervena podstupila zvacsenie prs. Navrhol mi 500ml okruhle Eurosilicone Round Collection, bol velmi ustretovy a mily, zakrok prebehol bez problemov ako i rekonvalescencia, prsia vyzerali krasne, ale po 1,5 roku som nahle zacala pocitovat bolest v lavom prsniku, nasledne sono a MRI poukazovali na rapturu. Pan doktor mi po vysetreni navrhol operaciu s tym ze bude implantat vymeneny. Oznamil mi ze cena za zakrok je 1850,-Euro, s cim som nesuhlasila, pretoze cena bola vyssia nez za samotne zvacsenie prs. Z mileho a ochotneho pana doktora sa behom chvilky stal clovek ktory chce zarobit za kazdu cenu, taka je realita asi u vacsiny doktorov na Slovensku.

Stratila som v nom doveru a i ked psychicky a s bolestami som na tom nebola dobre dala som na radu kamaratky a obratila som sa Doc. MUDr. Jana Mestaka z Esthe kliniky Praha, ktory ked ma videl ako som na tom zle, okamzite ma prijal, na klinike vykonali vsetky potrebne vysetrenia a na druhy den ma operoval. Klinika nadherna, pristup celeho personalu na profesionalnej urovni a platila som 900,-Euro! Od zkrku ubehlo uz 3 a pol roka a nemam ziadne problemy.

Samozrejmostou o ktorej som do vtedy ani len netusila, je ze kazdy pacient s lekarom spise zmluvu, ktora riesi aj financne odskodnenie v pripade nevydareneho zakroku alebo moznych komplikacii. Je len na skodu ze som o tom skor nevedela a takuto zmluvu som neziadala od doktora Cervena, pretoze verit na pekne reci sa nevyplaca. Pokial takuto zmluvu z lekarom nemate a zakrok nedopadne podla vasich predstav, tak ani v pripade sudneho sporu nemate sancu na odskodnenie, podpisali ste vyhlasenie kde ste si vedomi moznych komplikacii a tym sa lekar zbavuje akej kolvek zodpovednosti!

Pan doktor Mestak ma uviedol do obrazu ze vela lekarov odporuca implantaty znacky Eurosilicone, pretoze su lacne a z nich maju aj vyssiu proviziu ako od znaciek Mentor, Allergan alebo McGhan. Na ich klinike sa uz dlhsi cas pouzivaju vylucne implantaty Mentor, ktore splnaju najprisnejsie zdravotne a bezpecnostne kriteria uradom FDA. Spolocnost Mentor v pripade necakanych komplikacii ako je raprura odskodni pacientku do 10rokov sumou 1000,-Dolarov. Implantaty Eurosilicone su v USA zakazane nesplnaju vsetky kriteria FDA!

Zaverom by som poukazala ze doktorovi Cervenovi a podobnym ide hlavne len a len o peniaze.
Ved na porovanie cena konzultacie v Prahe je 9,-Euro, 24hod pobyt 65,-Euro u doktora Cervena
konzultacia 20,-Euro, 24hod. pobyt 149,-Euro, pricom lozkove odelenie vyzeralo ako 80tich rokoch
minuleho storocia.

Betty, pises ako keby si podstupila zakrok skoro zadarmo, comu ani sama neveris. Urcite si s nim ani zmluvu nepodpisala a len slepo doverovala. Hodnotit ho mozes az v tedy ked nastane problem, tak ako to bolo u mna a az potom uvidis ako sa k tomu postavi!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie prsníkov (360 ml)
Kto túži mať prirodzene vyzerajúce prsia, tak určite odporúčam pána doktora Šipku - kúzelníka :)Mám Nagor Impleo 360 ml a som maximálne spokojná, bolesti boli úplne znesiteľné. Kto váha, nech ide do toho :)

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.