Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 1. 2015 · Aktualizácia: 25. 8. 2023

Jazvy sa krasne hoja

Stojí to za to
Približná cena: 1.650 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Jazvy sa krasne hoja
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pred dvomi tyzdnami som podstupila mastopexiu v Esthetic Centrum s.r.o. v BA u MUDr. Mareka Šipku. Uz dnes som s vysledkom velmi spokojna, jazvy sa krasne hoja, po operacii som nemala ziadne bolesti. Sama som sa dlho rozhodovala komu sa zverim do ruk, ale dnes vsetkym vrelo tuto kliniku a samozrejme MUDr.Šipku odporucam. Ocenujem jeho velmi uvazlivy , profesionalny a prijemny pristup. V Esthetic centre som sa vdaka priatelskemu a ochotnemu personalu citila pocas pobytu ako medzi starymi priatelmi.Urcite je to aj vdaka velmi prijemnemu a s velkym citom a vkusom zariadenemu prostrediu, v ktorom sa rozptylia vsetky vase obavy zo zakroku. Uz dnes viem, ze tam zase zajdem, aj ked len na kozmetiku...:)

1

Komentár (1)

ahoj miriam mas fotky pred a po zakroku vsetko ta to vyslo 1650e ,konzultacia operacia aneztezia..alebo co vse??? dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.