Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 5. 2017 · Aktualizácia: 18. 8. 2023

Ďakujem doktor Bogdán

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Ďakujem doktor Bogdán
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

47 rokov, slobodná,2 deti, spadnuté prsia, kritika partnera, žiadne tričká tielkového strihu. Podprsenky iba široké po celom obvode hrudníka, aby prsia držali nejakú formu a "nevypadli".Takmer nemožné zohnať pekné, no zároveň pevné plavky. Prišli starosti, rozchod s partnerom, stresy, hrčky, ktoré sa začali meniť, vedomie, že v rodine sa vyskytla rakovina prsníkov... Nechcela som spadnuté a "hrčaté" prsia. Rozhovor s gynekológom, rontgenológom, magnetická rezonancia a nakoniec aj s plastickým chirurgom. Operáciu som absolvovala, prsia vyzerajú veľmi prirodzene a hlavne - výsledok z histológie je uspokojivý. Peniaze neľutujem, aj keď by som ich s dvoma deťmi vedela využiť inak. Ale aspoň raz mám pocit, že som konečne niečo urobila aj pre seba. Ďakujem pán doktor.

5

Komentárov (5)

Ahoj ZZ TOP, to je super, že histológia dopadla dobre. Dostala si na doktora odporúčanie od niekoho? Robili ti iba modeláciu, či vkladali aj implantáty? Fotky pred a po zákroku nemáš?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Môj gynekológ mi neodporučil implantáty. Nevedela som presne ako dopadnem s histológiou, ale je to aj dedičná predispozícia. Nechcem, aby moje sono či iné vyšetrenia boli akokoľvek skreslené.
Fotky nemám. Keď mi ich lekár na porovnanie pri poslednej kontrole(po 6 týžd. od operácie)ukázal, ani ich nechcem. Komu by som ukazovala ako som vyzerala pred zákrokom?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Áno, máš pravdu. Držím prsty, aby si bola aj naďalej v poriadku.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Jani, ešte som ti chcela povedať, veľkosť prsníkov sa zmenšila tak minimálne, že môžem nosiť moje doterajšie podprsenky.(zo75/C-D zostalo 75/C) Tým že boli prsia vymodelované (bolo s čím pracovať), zostávam na rovnakom čísle. A možno je to ešte náročnejšie ako vložiť inplantáty. ak máš na to guráž, choď do toho. Ja som sa rozhodla a basta. Strach prišiel až keď sa blížil termín operácie. A v deň keď som išla na kliniku som sa cítila ochromená. Keby som sa nebála nejakého zhubného ochorenia, možno by som to naďalej odsúvala. Urob to teraz, kým ešte nemáš ovisnuté telo a k tomu super prsia ... uži si ich.
Jediné čo by som uprednostnila by bol chrup, ten mám našťastie v norme.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Nové prsia, nový život

Pripájam sa k týmto spokojným zakazničkám. Bola som operovaná 2.6.2015. Veľmi som psychicky trpela kôly mojim ovisnutým prsiam po tehotenstve. Tak som sa dala doktorovi Kováčovi do jeho šikovných ručičiek. Veľmi mu ďakujem za jeho úžasnú prácu...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.