Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 8. 2018 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Augmentacia prsnikov s 355 ml u Dr.Fedeleša: Skvelá skúsenosť

Stojí to za to
Približná cena: 3.300 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Augmentacia prsnikov s 355 ml u Dr.Fedeleša: Skvelá skúsenosť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Augmentacia prsnikov so skvelym profesionalnym pristupom Na zakroku som bola v Juni 2018 u dr. Fedeleša v Eveclinic Bratislava, vybrali sme implantaty Motiva Ergonomic 355 ml vysoky ptrofil. Implantaty boli vlozene pod prsny sval-pouzitim specialnej operacnej techniky, kde su implantaty vlozene do prs pomocou specialneho: insertion sleeve, kde je jazva v podprsnej ryhe takmer neviditelna a iba 2,5 az 3cm dlha. Od prvej konzultacie-pocas operacie - kontroly bolo vsetko na vysokej urovni a okrem toho pan dr.Fedeles ja velmi mily, stale usmiaty a ochotny odpovedat na vsetky otazky. Pomocou pana dr.Fedeleša som sa rozhodla spravne-velkost implantatu - specialna metoda tzv.Insertion Sleeve, som mu velmi povdacna za moje krasne nove prsia s malinkou jazvyckou. Keby som sa mala este raz rozhodnut-nevahala by som tak dlho a uz davno by som isla na Eveclinic k panovi dr.Fedelešovi. Prsia su nadherne-neviem sa na ne vynadivat-citim sa uzasne -som stastna :)) Velmi pekne dakujem panovi dr.Fedelošovi ktory odviedol skvelu pracu, je to velky profesional, som stasna ze vsetko prebehlo bez komplikacii a zverila som sa mu do ruk. Kto vaha-nech nestraca zbytocne cas a ide nato-fakt stoji to zato :))

1

Komentár (1)

Ahoj Janta, chcem sa opytat, boli tvoje prsia po kojeni pred operaciu? Preco si si vybrala tuto znacku?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie prsníkov Mentor 330 ml

Operáciu / zväčšenie prsníkov som postúpila 17.10.2016, som necelý rok po zákroku. Môžem povedať, že lepšie rozhodnutie som urobiť nemohla. Sú krásne, som nadmieru spokojná. Klinika, personál, vybavenosť, ľudský milý prístup. Fakt super. Veľká...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.