Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 12. 2017 · Aktualizácia: 22. 9. 2023

operácia vrchných aj spodných viečok

Stojí to za to
Približná cena: 1.200 €

Hodnotenie Silvika:

operácia vrchných aj spodných viečok

Operáciu som podstúpila u MUDr. Očenáša v septembri 2017. Uvedený zákrok bol vykonaný v lokálnej anestézii a laserom. Zákrok trval 2,5 hod. Tým, že som mala laserom rezy, modriny po operácii neboli vôbec veľké a bolo oveľa rýchlejšie hojenie. S operáciou som veľmi spokojná a výsledok je aj veľmi viditeľný. Celkové omladenie a zároveň aj vyhladenie spodných vrások.

4

Komentáre (4)

Ahoj, dalo sa to v lokálke 2,5 hodiny vydržať? Tento spôsob Ti navrhol lekár alebo si sa tak sama rozhodla?
Odpovedať
Ahoj,
nemusíš sa báť, dalo sa to v pohode vydržať. Vrchné trvali 1 hod. a spodné 1,5 hod. Bolestivejšie boli spodné viečka, ale efekt je úžasný. Ja som mala vačky a teraz je to krásne vyhladené. Jeden deň máš prelepené oči a na druhý deň si dáš obväz dolu. Rezy máš prelepené páskou a po týždni som bola na vybratí stehov. Modriny neboli veľké, ja som len ožltla a aj opuchy celkom rýchlo zmizli. Po mesiaci to bolo už fakt pekné.
Silvia
Odpovedať
Ahoj Silvia, to znie celkom fajn, ani veľká bolesť ani modriny a rýchle hojenie. Odchádzala si hneď po zákroku domov alebo si ostávala na klinike? Mohla by si vložiť foto pred a po operácii?
Odpovedať
Ahoj a máš prosím nejakú fotku z pred operácie a teraz? Ja by som chcela mamine k narodeninám darovať, ale nie som si istá či by do toho šla, tak aby som ju mohla presvedčiť :)
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odstránenie ovisnutých viečok
Budem mať 50. Mám modré oči a už mi ich nieje vidieť kôli ovisnutym vieckam. Rada sa smejem a vtedy mi mi oči ani nevidno. Nemôžem sa ani nalíčiť. Ešte mám v očiach iskru a chcem aby bola vidieť.
horné a dolné viečka
Dobrý deň, mám 50 rokov, uvažujem podstúpiť korekciu očných viečok horných aj dolných. Neviem ako ste vyťažený a nepoznám čakacie lehoty. Vyhovoval by mi termín v týždni od 27.02.2017 do 03.03.2017. Je to reálne?Ďakujem za odpoveď.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.