Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

26. 8. 2016 · Aktualizácia: 30. 9. 2023

odborník a príjemný človek

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
odborník a príjemný človek
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mudr. Simko je ten najlepsi lekar v obore plastickej a rekonstrukcnej chirurgie akeho som stretla. Odbornik, vzdy usmiaty, mily, empaticky, prijemny clovek, od ktoreho sa vam nechce odchadzat. Vsetky zakroky ktore som u neho podstupila boli ovela menej bolestne ako v predoslych salonoch. Nema absolutny problem vysvetlit akykolvek zakrok a dokonca aj neodporucit ho pokial nie je pre vas vhodny. Aj napriek tomu, ze by mohol na vas "zarobit". K panovi Simkovi chodim uz treti rok a mozem ho vsetkymi desiatimi len odporucit.

3

Komentáre (3)

Ahoj sasanka222, môžem sa spýtať, kde máš pichnutý botox a kde výplň? Akú značku kyseliny hyaluronovej ti doktor doporučil? Ako dlho ti aplikácia vydrží? Díky
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Janka, botox si davam na vsetky 3 zony - celo, oci a glabela uz 4 rok (mam uz po 40 :) ) a vydrzi mi cca 4 - 5 mesiacov. Kyselinu hyaluronovu som si davala aplikovat do nosovoustnej ryhy a bola to ta kvalitnejsia, nazov si nepamatam, ale viem ze obsahuje aj nejaku formu anestezy. Lebo bola minimalne bolestiva. Aj s aplikaciou, aj s vysledkom som bola velmi spokojna. Ale hlavne s pristupom.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, tá anestéza bol asi lidocain. Koľko taká paráda stojí, keď sa môžem s pýtať? Ďakujem. jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odstránenie vrások

Pani doktorka je vo svojom odbore skutočná kapacita. Nedá sa pacientkou do ničoho tlačiť, sama reálne zhodnotí možnosti a odporučí vhodný zákrok. Chodím k nej už cca 9 rokov a môžem len a len odporučiť! Naviac je to aj veľmi milá a príjemná...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.