Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 3. 2017 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

Absolutna spokojnost a predcenie vsetkych ocakavani

Stojí to za to
Približná cena: 3.200 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Absolutna spokojnost a predcenie vsetkych ocakavani
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Nemozem byt spokojnejsia a stastnejsia, ze som sa pre zakrok po tolkych rokoch rozhodla, a to prave na tejto klinike. Klinika je nadherna a plna profesionalneho a vzdy ochotneho personalu. Sestricky su usmievave, chapave a napomocne, zaujimaju sa o pacientov a pomahaju kde sa da. Pan doktor Mladek je jednotka vo svojom obore. Cely pobyt som vdaka atmosfere na klinike vnimala skor ako rekreacny pobyt, citila som sa vyborne a dakujem zo srdca za super odvedenu pracu.

1

Komentár (1)

Ahoj Eri, väčšina žien píše, že je to veľká bolesť. Ako si to znášala ty? Nebolelo to? Máš implantát pod svalom z podprsníkovej ryhy? Akú máš značku a veľkosť?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
1 mesiac po zväčšení pŕs

Mám mesiac po zväčšení pŕs v Centre plastickej a estetickej chirurgie u doktorky Hudákovej. Som rada, že som si vybrala práve túto kliniku Tie prvé dni po zákroku som mala mierne bolesti, ale dalo sa to v pohodke zvládnuť. Teraz sa už cítim...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.