Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 5. 2017 · Aktualizácia: 18. 9. 2023

Augmentacia prsnikov (MUDr. Mladek)

Stojí to za to
Približná cena: 3.220 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentacia prsnikov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

6.decembra som isla na konzultaciu k Dr. Mladekovi. Bola som spokojna s jeho vystupovanim aj pristupom. Vybrali sme implantaty a dohodli uz aj datum operacie. Na mieste som zaplatila aj zalohu. V den operacie, 6.marca som nastupila na kliniku o 7. hod. Vyprevadili ma na izbu a tam za mnou prisla sestricka a vsetko pekne vysvetlila ako bude prebiehat. Par hodin som si este oddychla v nemocnicnom obleceni na izbe, pozrela TV, pospala... Neskor prisla anesteziologicka a porozpravali sme sa o zdr. stave. Okolo obeda som prisla narad. Nebola som vobec nervozna po cely cas a uz som sa tesila ze to budem mat za sebou. Naladovka bola super, citila som sa ako po par poharikoch:D Lahla som si na operacny stol, pichli mi elixir do zily a uz som sa len zobudila po zakroku na pooperacnej izbe. Takze vsetko prebehlo v poriadku. Sestricka ma previezla na moju izbu a uz som len, este trochu omamena oddychovala. Za ten prvy den ma chodili casto kontrolovat alebo sa len spytat ci nieco nepotrebujem. Neskor mi dali dole obvaz a dali pooperacnu. Aj ked som sa nevedela poriadne hybat, tak bol prvy den celkom fajn. Noc bola tiez celkom dobra a v pripade potreby som dostala lieky od bolesti. Ale tie dreny, fakt liezli na nervy. Na druhy den som dostala konecne fajnove ranajky s kavickou. Potom prisiel pan Mladek so sestrickami a vybrali mi dreny...to bola ulava. Sice sa zdrzal iba chvilu ale bol velmi mily. Cely den prebehol v pohode, obed bol vynikajuci, na vyber som mala z 5. jedal. Cely den som sa prechadzala, fakt to bolo lepsie a na vecer ma prisiel pozriet manzel. A dalsi den bol za mnou a uz potom nasledovala posledna noc. Za tie 2 dni som sa citila ako v hoteli:) Posledny den po ranajkach prisiel doktor sa rozlucit a potom mi sestricka priniesla zaverecne papiere a nejake letaciky a darcek. Skoda ze neviem ako sa volala. Bola to uzasna a mila osobka. Okolo 11tej po mna prisiel manzel a rozlucili sme sa s personalom. A co sa tyka vysledku prace, tak som velmi spokojna a nelutujem ze som sa na to dala:)

1

Komentár (1)

Ahoj Tiffany18, tvoje hodnotenie znie veľmi pozitívne :) Akej značky máš implantáty? Chcela si anatomické či okrúhle? Mohla by si nahrať foto pred/po?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia u MUDr. Bogdána

Dlho som sa odhodlavala podstupiť augmentaciu. Ale to, že som nemala ziadne prsia, a s tym spojenie obmedzovania (výber oblečenia, plaviek, spodneho pradla, a celkove sebavedomie) ma v podstate donútilo odhodlať sa. Túžba po krásnych velkych...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.