Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 9. 2017 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

TOP lekarka s ludskym pristupom!

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
TOP lekarka s ludskym pristupom!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ak sa neviete rozhodnut pre toho správneho plastického chirurga, odporucam Dr. Skulavikovu! Je velka profesionalka nielen svojou odbornostou, ale aj pristupom k pacientovi - mila a priatelska. O svojho pacienta sa zaujima nielen bezprostredne po operacii, ale aj pocas rekonvalescencie (na kontrolach samozrejme, ale aj mimo nich, ak sa cokolvek vyskytne). Momentalne som viac ako 3 tyzdne po operacii nosa a som velmi spokojna! Uz na konzultacii p.doktorka povedala, co treba urobit a ako, aby sa zachoval moj vyraz tvare, len s vylepsena. Zodpovedala vsetky moje otazky, mala cas venovat sa mi. Pred operáciou som dostala mailom vsetky pokyny, ci predoperacne, alebo pooperacne. V den samotnej operacie bola p.doktorka pri mne hned od môjho prichodu, priebeh zakroku este zopakovala.... O par hodin po prebrati z celkovej narkozy sa prisla opytat, ako sa citim. Mozem povedat, ze operacia nosa nie je bolestiva! Je len neprijemne dychat ustami (celych dalsich 24h), kedze v nose je tamponada. Ale da sa to vydrzat. Aj jej vyber na dalsi den je zvladnutelny, spojeny s kontrolou. Potom o 5 dni nasledoval vyber stichov (uplne v poriadku), kontrola a vymena sadrovej dlahy. Na 10 den po operacii opat kontrola, sadra dole a odvtedy som mala uz len naplasti. Dalsia kontrola ma caka o 2 mesiace. Cize mozem povedat, ze starostlivost od p.doktorky bola uplne 100% . Mimo kontrol bola ochotna so mnou konzultovat akykolvek moj problem bud mailom, alebo telefonicky. Pre nu dolezita spokojnost pacienta a je to naozaj tak! Dokonca mi popri operacii nosa nose urobila jeden drobny zakrok mimo planovenho, za co som jej velmi vdacna. A kedze toto nebola moje prva operacia u p.doktorky, vedela som, ze ona je ta spravna, ktorej sa nemusim bat zverit svoju tvar. A keby som sa niekedy v buducnosti rozhodla riesit nejaky dalsi svoj problem, jedine u nej! Prostredie nemocnice, personal ci na izbe, alebo na sale, vsetko hodnotim na vybornu! Este raz jedno velke DAKUJEM!

1

Komentár (1)

Ahoj daza, krásne hodnotenie, ďakujem za jeho napísanie. Ako ste sa s pani doktorkou dohodli na tom, ako bude nos vyzerať? Nakreslila Ti nos na papier, alebo na Teba? Mala si pripravené fotky, ako chceš, aby to vyzeralo? Čo bol ten malý zákrok pomimo, keď sa môžem spýtať? Foto nosa by si mohla pridať?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.