Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 1. 2018 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Tipy na urýchlenie hojenia po augmentácii

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte baby, mna to caka teraz vo februari. Na opku som si vybrala avelane clinic v nitre a mudr. Kovaca. Vkladane mi maju byt okruhle implantaty Nagor, asi 520 ml. Rozhodne to na sale ci to bude vyzerat prirodzene. Budu vlozene z podprsnej ryhy a pod sval. Som po roku kojenia takze prsia stratili svoju pevnost. Obavy mam len z doby rekonvalescencie. Mate nejake tipy na urychlenie? Pripadne co vsetko pobalit so sebou na kliniku?

2

Komentáre (2)

Ahoj. Prvy tyzden je masaker...potom je to uz kazdym dnom lepsie,no treba brat pravidelne lieky od bolesti co ti daju na klinike..a treba dodrziavat pokyny lekara. Na kliniku si zober nocnu koselu na gombiky,nabijacku na tel.,hyg.potreby a predoperacne vys... viac nepotrebujes..
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Nikus116, pozri sa i na príbehy ďalších žien, ktoré už podstúpili zväčšenie alebo zmenšenie prsníkov. Viem, že tam uvádzali názvy nejakých gelov, ktoré používali na urýchlenie hojenia jaziev. Ja síce po augmentácii nie som, ale po operácii sa mi osvedčil Wobenzym.
https://www.estheticon.sk/pacienti/zvacsenie-prsnikov-augmentacia
https://www.estheticon.sk/zakroky/zmensenie-prsnikov
A napíš potom ako to dopadlo, držím palce.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.