Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 1. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Operácia horných viečok (51 rokov)

Stojí to za to
Približná cena: 500 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia horných viečok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám 51 rokov a asi dva roky som sa pohrávala s myšlienkou operácie horných viečok. Hlavne doma mi hovorili, že mám také smutné oči ako psík a aj maľovanie očí bolo možné len s rôzdnymi "grifmi" aby mi maskara a tiene vydržali počas dňa tam kde patria. Preštudovala som celý internet a nakoniec som sa rozhodla pre mesto kde žijem a Dr. Petra Bakoša. Napísala som mu mail, obratom mi odpísal a dohodli sme termín. Po vyšetrení som mala veľmi dobrý pocit z neho, aj z odbornej komunikácie a išla som do toho. Neľutujem ! Som 8 dní po operácii. Opuchy zmizli po 2 dňoch a jazvičky sú jemné a pomaly sa hoja. Každým dňom sa cítim lepšie a sebavedomejšie.

3

Komentáre (3)

Dobrý deň, prajem rýchlu a pohodovú rekonvalescenciu a nech Vám výsledok vydrží, čo najdlhšie. Môžem sa prosím opýtať aká bola celková cena zákroku? A po akom dlhom čase od operácie je možné používať make-up?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem krásne, za obidve viečka som dala 500€. Boli dosť poklesnuté a asymetrické. Po 7 dňoch mi vybrali švíky a keď odpadnú chrastičky môže sa použiť make-up. Chrastičky som mala len pri vonkajších kútikoch a asi na 10 -12 deň ( samozrejme po umývaní repíkom) som sa už mohla maľovať. Teraz som 20 dní od zákroku, samozrejme to ešte trochu vidno ale make-up a mascara to krásne spravia. Stále používam bylinkové oplachy hlavne ráno a jemný gél na jazvy ( dostať rôzne ale pozor na oči). Ak váhate, neváhajte ! možno to nie je úplne komfortný zákrok ale ručím že nebolí a stojí to za to.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň a nemáte fotku očí pred a teraz po operácii? Je naozaj ten rozdiel vidieť? Chcela by som kúpiť mamine k narodeninám, ale neviem či ma s tým nevyženie.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.