Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

27. 2. 2018 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Odstávajúce uši (35 rokov)

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

MUDr. Igor Homola Ph.D.
2 adresy v Žilinský kraj
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den.mam odstavajuce usi,lave ucho mi viac odtava ako prave,chcem ist na operaciu usi co najskr pretoze v aprili ideme na svadbu,ale mam 3mesacne babatko ktore stale kojim,nebude to mat nijaky vpliv na to?nebude ma to po zakroku dlho boliet?bude to velka bolest,pretoze nemozem byt v bolestiach pri tak malom babatku?!aku mam sancu ze sa mi to nevrati do povodneho stavu ked mam uz 35r.?

2

Komentáre (2)

Dobry den na vam odpoviem aspon ohladom bolesti. Bolest sa da uplne v pohode vydrzat. Kazdym dnom to boli menej. No nieje to bolest ako si mozno predstavujete ze po reznych ranach-to vobec nie :) je to skor taky zvlastny pocit ako ked vas "lamu kosti" pri zmene pocasia. Najhorsie na tej celej operacii bola pre mna anesteza do ucha ale trvalo to lrn chvilku. Fungovay sa po operacii da uplne v pohode. Ja mam 20 a dala som si to robit teraz..uska sa vam vratia do povodneho stavu vacsinou ak nedodrziavate pooperacny rezim a starostlivost o uska, tj. Musite nosit obvaz potom celenku naozaj pravidelne :) vela stastia. Urcite sa oplati
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, bola si už u lekára na konzultácii? Ja by som si asi počkala až dokojím. Predsa len pokiaľ budeš mať bolesti a siahneš po liekoch, to všetko sa dostane i do mlieka. Ja som síce v dobe kojenia musela taktiež podstúpiť operáciu a následne som užívala lieky od bolesti. A malý začal mlieko odmietať, pretože tie lieky zmenili jeho chuť.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.