Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

13. 5. 2019 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Vrelo odporúčam operáciu uší v lokálnej anestézii

Stojí to za to
Približná cena: 350 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Vrelo odporúčam operáciu uší v lokálnej anestézii
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zákrok som absolvovala pred 2 týždňami. Bol takmer bezbolestný (injekcia s lokálnou anestézou bola nepríjemná). Po operácii ma trápili bolesti prvé 2 dni, ale dali sa zvládnuť. Veľmi pozitívne hodnotím prístup pani doktorky- je to odborníčka, ktorá je naviac nesmierne milá, ústretová, pokojná, vždy usmiata, starostlivá, všetko vysvetlí, objasní... S lepším prístupom lekára som sa ešte asi nestretla. Podobne aj pani sestrička, ktorá pri operácii asistovala bola veľmi milá a ochotná. S výsledkom som nadmieru spokojná a odnášam si len pozitívnu skúsenosť a každému túto kliniku a pani doktorku Zábavníkovú vrelo odporúčam! V neposlednom rade považujem cenu tohto zákroku za veľmi výhodnú.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
šikovné ruky

Dobrý deň.Volám sa Iveta a som z TO.Dňa 5.marca som podstúpila u p.Dr Bakoša otoskopiu.Síce som len dva dni po zákroku,ale môžem povedať,že som nad mieru spokojná s prácou p.dr.ako aj personálu.Týmto by som chcela doporučiť každému kto má ten...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.