Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 3. 2018 · Aktualizácia: 2. 10. 2023
Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

dobrý deň, pred 8. dňami som podstúpila zväčšenie pier kyselinou hyaluronovou (Juvederm Ultra 3) , 1 ml. mám menšiu hornú peru ako spodnú, spodnú som ani nechcela zväčšovať ale p. doktorka chcela niečo dať aj do spodnej, aby výsledo nebol viditeľný. vraj by sa mohla vrchná pera od spodnej potom líšiť. Problém je v tom, že efekt, ktorý som požadovala, t.j. dorovnanie resp. zvačšenie vrchnej pery nenastal. Vrchná pera ostala len neprirodzene vyzdvihnutá dohora, v objeme sa vôbec nezmenila. vyzerá to neprirodzene a nepáči sa mi to. preto premýšľa o hyaluronidáze, avšak obávam sa, či nemôže dôjsť k poškodeniu pier a pod. Na zahraničných stránkach som sa dočítala pár recenzii, vraj eným môže narušiť peru. Prosím Vás o vysvetlenie alebo rady. Či mam pockat az sa kyselina prirodzene cca za pol roka vytratí z tela alebo mám skusit hyaluronidazu alebo nebodaj opravu pier? skutocne je hyaluronidaza taka nebezpecna alebo rizikova? a v akom casovom odstupe je dobre uvedene aplikovat? dakujem

2

Komentáre (2)

Ahoj, fotku pier by si mohla nahrať?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Chirkoz Medical Clinic
2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Dobry den...dla foto by sa dalo povedat ci pery dokorigovat..urcite by to.bol mensi zasah ako kyselinu rozpustat a dokorigovanie by mohlo mat v konecnom dosledku efekt aky ste si predstavovala.
S pozdravom
Tím Chirkoz-u
0903752533
info@chirkoz.sk
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.