Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 4. 2018 · Aktualizácia: 12. 9. 2023

Augmentácia, Košice, MUDr. Turkin

Stojí to za to
Približná cena: 2.305 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den, chcem sa s Vami podelit o moju skusenost. O augmentacii som premyslala velmi dlho, no az minuly rok som sa definitivne rozhodla. Som uz po dvoch detoch, priroda mi nedala do vienka pekne prsia. Vzdy som ich mala male, takze min. rok som zacala doslova hltat informacie o tomto zakroku, diskusie a vyberat kliniky a doktorov aj podla recenzii. V decembri minuleho roku som absolvovala konzultaciu, pre moju obavu, aby som nemala prilis velke prsia, rozhodlo sa pre 350 ml, okruhle zn. Mentor, vysoky profil. No potom som objednala aj väcsie, pre istotu. Operaciu som absolvovala 27.marca. V den operacie som dala na slovo doktora a rozhodli smesa pre implantaty velkosti 375cc,aj vzhladom na to ze mam siroky hrudnik (162 cm vyska, 57 kg) Pristup doktora, personalu a sestricky jednoznacne super. Po operacii som sa citila hrozne, nebola to bolest, ale ten tlak na hrudi.. Aj na druhy den to bolelo. Po prichode domov som este 2 dni bola na liekoch. No potom kazdym dnom to bolo lepsie a lepsie. Momentalne som 12 dni po operacii, mam este opuch, ale uz teraz som nadmieru spokojna s vysledkom, a aj moj muz :-) Mozem len vrelo odporucit vsetkym zenam, ktore este vahaju, nech do toho idu. Prikladam foto treti den od operacie. Doktorovi velke vdaka!!

2

Komentáre (2)

Ja som tiež bola u pána doktora Turkina presne týždeň pred Vami ?takisto som veľmi spokojná. (300ml a 345ml anatomické). Ja som krpček. 155cm a 50 kíl
Máte to veľmi pekné ❤️
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dakujem, som fakt velmi spokojna, este mam sice opuch, ale chladim si ich, tak sa neviem dockat konecneho vysledku:-D
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.