Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 5. 2018 · Aktualizácia: 10. 9. 2023

Transplantácia vlasov na klinike Phaeyde

Stojí to za to

O lekárovi

PHAEYDE Clinic
Bratislava
Hodnotenie:
Transplantácia vlasov na klinike Phaeyde
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ďakujem vám za rýchly a bezbolestný zákrok. Už sa teším na výsledky, ktoré uvidím o niekoľko mesiacov. Mnohokrát ďakujem doktorovi Lendvaimu a Anite za ich profesionálnu prácu. Bolo to dobré rozhodnutie vybrať si tím Phayde!

1

Komentár (1)

Ahoj Lukas887, ktorú časť hlavy si si nechával upravovať a koľko štepov bolo potrebných? Podľa profilovej fotky to vyzerá, že máš vlasov bohate :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
transplantácia vlasov FUE
Dobrý deň. Aká je prosím cena 1 štepu pri transplantácii vlasov FUE metódou na vašej klinike. (resp. koľko ma to približne asi celkovo bude stáť. Chcem zakryť kúty a redšie vlasy na povrchu hlavy, nemám plešinu). Ďakujem.
Transplantácia vlasov u ženy

Rada by som sa Vám úprimne poďakovala za tento úžasný zážitok! Od začiatku až do konca - top! Všetko bolo lepšie, ako som očakávala, od informácií cez rýchle zorganizovanie až po realizáciu. Moje očakávania boli prekročené. Cítila som sa veľmi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.