Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 8. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Záujem o korekciu tváre

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

WhatsApp
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zdravim asi by som mal zaujem u korekciu tvare.. resp zvacssenie brady.. potreboval by som par odpovedi ak mozte.. Dakujem Roman 1. Casova narocnost.. Ako to casovo vyzera od a po z. Asi v pocte dni a potom v min hod samotna operacia? 2. Vydrz materialu je implantovany material na dozivotie? 3. Odolnost narazu. Napriklad vydrzalo by to napr. uder pri boxe alebo by boli komplikacie? 4. Priebeh op. V kratkosti ako to prebieha 5. Rekonvalescencia. Ako dlho asi trva kym je clovek fit? 6. PN marodka. Je mozne riesit operaciu ako prace neschopnost alebo by som si musel brat dovolenku? A to pocitam aj to ze som z Popradu. 7. Ukotvenie. Ako je material ukotveny pod kozou. Je len vlozeny? 8. Anesteza spanok. Pouziva sa pri operacii aky druh? 9. Mozne komplikacie. Ake by mohli nastat? 10. Krv by som mal mat normalnu zrazanlivost, lieky neuzivam 11. Je to bezna operacia? Jednoducha? 12.Cena operacie. Kolko by to stalo? 13. Poistovna. Je nieco mozne ustrit poistovnou? Ja mam VSZP 14. Obsadenost terminov. Ake casove obdobie si musim pripravit vopred.. a je mozne prist a odist na 1 krat? Prepacte za vela otazok no bez nich by to asi neslo.. dakujem za odpovede a ak Vas este nieco napadne kludne pripiste.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň,
už ste kontaktoval pani doktorku, aby Vám mohla osobne zodpovedať všetky Vaše otázky? Na veľa z nich sa ťažko odpovedá cez internet.
Orientačné ceny môžete nájsť v tomto zozname zákrokov: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/zabavnikova-marianna#zakroky Samozrejme presnú cenu Vám povie pani doktorka, keď Vás uvidí.
Držím palce
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, Všetky Vaše otázky rada zodpoviem osobne pri konzultácii . tel. kontakt 0903395606- môžete sa objednať na vyšetrenie. S pozdravom Dr. Zábavníková, PhD.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Spokojný s úpravou tvaru brady

Nikdy som nebol spokojný s veľkosťou a tvarom svojej brady. Netušil som však, že existujú možnosti, ako tento problém riešiť. Pani doktorka to zo mňa zrejme vycítila a sama mi takúto možnosť spomenula. Musím priznať, že ma to okamžite zaujalo...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.