Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 8. 2018 · Aktualizácia: 5. 9. 2023

Operácia ušnice pred desiatimi rokmi

Nestojí to za to
Približná cena: 300 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Asi pred desiatimi rokmi som absolvovala plastiku lavej usnice u paní doktorky este v jednodnovej plastickej chirurgii v Nitre.. Pritom som mala deformovanu iba usnu chrupavku, nemala som odstavajucu usnicu... Zakrok bol velmi neprijemny, neskutocne bolestivy az som pocas aj po zakroku celou cestou domov plakala, mam pocit ze mi ani nezabrala lokalna anesteza a par mesiacov od zakroku vyzerala usnica este horsie ako pred ním. Tak sa pani doktorka rozhodla zakrok zopakovať ale dodnes nie som spokojna s výsledkom, nakolko podla mna spravila chybu ze operovala celu usnicu a nie len chrupavku a to nehovorim ze to usko mam citlive este doteraz... Ved posudte sami, pripajam fotodokumentaciu k tomu???

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Uši konečne nepretŕčajú

Pán doktor mi urobil plastiku uší, takže konečne mi nepretŕčajú. Bol to hrozný pocit stále ich skrývať pod vlasami a dokonca aj cez ne mi ich bolo vidno. Takže vlasy v cope u mňa nehrozilo. Som spokojná a ten pocit zopnutia vlasov je úžastný?

Čítať ďalej
proste úžasný lekár

Kliniku môžem len odporučiť.Mám s ňou osobné skúsenosti.Personál je super/sestričky,recepčná a nehovoriac o doktorovi Mládekovi/.Malej tam operovali ušká a výsledok je skvelý.Nemala žiadne komplikácie pri liečbe.Každý nám hovorí,že ten lekár...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.