Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 4. 2019 · Aktualizácia: 31. 8. 2023

Korekcia ušníc

Stojí to za to
Približná cena: 350 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Korekcia ušníc
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Viem, že dnes je prvý apríl, ale toto je úplne seriózne hodnotenie, žiaden žart. Ďakujem za veľmi milý prístup pani doktorke aj pani sestričke. Aj napriek strachu som sa počas zákroku cítila úplne v pohode. Oceňujem čiste, kludne prostredie a profesionalitu a ochotu pani doktorky Zabavnikovej. Výsledok este nepoznám, ale teším sa naň. Zákrok bol pre mna bezbolestný. Som 9 hodin po zákroku, mam v sebe jeden novalgin a cítim sa v pohode. Takze kto ma záujem o tento zákrok u pani doktorky, tak sa nebojte, a choďte. Za hodinku sa zbavíte bolestí vonkajšej ušnice po spánku, či už zbytočných komplexov! Pani doktorku Zábavníkovú vrelo odporúčam!

1

Komentár (1)

Dobrý deň. Počas zákroku ste počuli všetko? Bol to nepríjemný pocit? Ďakujem za odpoveď. ❤️
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Bola som na otoplastike

Bola som na otoplastike - v Trenčíne a nebola som spokojná. Nepáčil sa mi prístupom sestričiek, správali sa nie moc ochotne. Na kontroly som musela chodiť až do Piešťan a od operácie som žiadneho chirurga nevidela nieto ešte môjho operujúceho...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.