Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 9. 2018 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Operácia syndrómu karpálneho tunelu

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mam sy karp kanála stredne taský obe ruky, užívam: milgamma + pregabalin a najnovsie mi zacnú injekčne Thiamin + B12. striedavo. plánovaná operácia 28.1.2019 aký najblissí termín je možný u Vas + kolko € + konzultacie. Dnes 19.08.2018 som bola u mojej obvodnéj Dr. na konzultácií. Ide o to, ze mam diabetes melitus I stupna na inzulíne. Čize takto : rada by som prišla sa poradiť ako dalej, a či to nebude komplikované a 4o hlavne budem potrebovať od diabetologa a obvodnéj Dr. = predoperacné vyľšetrenie + či v lokalnej alebo celéj anesteze Vopred dakujem  

1

Komentár (1)

Ahoj Jani,
u akého doktora máš operáciu a u akého lekára máš záujem o konzultáciu? Ceny operácie karpálneho tunela sa pohybujú od 100€ do 800€. Na orientačné ceny sa môžeš pozrieť tu v zozname lekárov na pravej strane: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/syndrom-karpalneho-tunelu Samozrejme presnú cenu ti povie ošetrujúci lekár.

Na tieto konrétne dotazy, o ktorých píšeš, sa určite opýtaj potom oštrujúceho lekára, ktorý mal šancu ťa vidieť.
Čo si sa dozvedela u tvojej lekárky?
Držím ti palce
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
.
Veľmi mi trnuli prsty na ľavej ruke. Dokonca prostredný prst mi pomaly zostával nepohyblivý. Po zákroku prst pomaly rozcvičujem. Aj ostatné prsty sú skoro bez tŕpnutia. Som po operácii mesiac a je to omnoho lepšie.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.