Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 9. 2018 · Aktualizácia: 28. 9. 2023

Skvelá práca aj skúsenosť pri zväčšení pŕs 400 cc od MUDr. Mládeka

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Skvelá práca aj skúsenosť pri zväčšení pŕs 400 cc od MUDr. Mládeka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

S chirurgickým zákrokom na Avelane clinic som nadmieru spokojná. Pán doktor Mládek je skutočne profesionál a zistila som to sama na sebe. Od prírody som, žiaľ, nemala najlepšie poprsie. Iste ma veľa žien pochopí, inak by tento zákrok asi ani nepodstupovali. Zákrok som absolvovala 16.7.2017 a mám implantáty značky Mentor 400 cc. Chcem všetky podporiť v ich budúcom rozhodovaní a zvažovaní, nemajú sa čoho báť. S robotou, akú pán doktor odviedol, sa teraz nemusím už vôbec za nič hanbiť. Čo sa pobytu na klinike týka, vyzdvihnem len samé plusy. Veľmi milý personál, sestričky, doktori a skvelý prístup k pacientkám. Vraví sa, že nemocničná strava je zlo, no o tejto sa to veru povedať nedá. Jedlo bolo výborné. Cítila som sa skôr ako na pobyte v nejakom hoteli, nie na klinike. Ak by som si mala vybrať aj po druhýkrát, určite by bola moja voľba rovnaká.

1

Komentár (1)

Ahoj,
myslím, že moc dobre poznám pocit čo popisuješ. ? Si už nejakú dobu po zväčšení pŕs, ako sa teraz cítiš? Koľko si mala pooperačných kontrol a aký výsledok si operáciou dosiahla?
Pekný deň
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Plné prsia ako počas tehotenstva

Vyhrala som zväčšenie prsníkov zdarma kde som bola vybratá spomedzi 400 žien. Nikdy som nemala veľké prsia čo ma veľmi trapilo, no po kojení svojích 2 detí to bol strašný pohľad na ne. Tak som sa rozhodla že skús svoje šťastie a podarilo sa...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.