Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 10. 2011 · Aktualizácia: 26. 6. 2023

Vyborny, skuseny chirurg -jednoducho SUPER

Stojí to za to
Približná cena: 3.190 €

O lekárovi

MUDr. Jozef Hedera
Bratislava
Hodnotenie:
Vyborny, skuseny chirurg -jednoducho SUPER
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den,

som tyzden po operacii - augmentacii a pexii, a aj ked som este trosku ubolena, musim pochvalit a hlavne podakovat sa Mudr. Hederovi. Nemohla som si lepsie vybrat medzi chirurgmi Je to velmi sympaticky odbornik, a akonahle sa zacne zaoberat Vasim problemom, mate pocit, ze Ste v dobrych rukach. Strach, ktory ma asi kazda zena pred takymto zakrokom, skoro uplne odpadne. V Interklinik sa o Vas vyborne postaraju, vsetci mili ludia, velmi pekne priestory,vysledok je vyborny a aj ked sa treba pripravit na bolest prve dva dni, ktoru Vam ziaden lekar a liek celkom neodoberie, stoji to za to a ziadne euro nie je nadarmo vyhodene. Zijem v Stuttgarte, vela ludi mi neodporucalo odovzdat sa do ruk lekarom na vychode, ale myslim, ze ak este niekto zautoci na slovenskeho plastickeho chirurga, mam vyborne "argumenty", ako ich ubranit. Aspon toho Mudr. Hederu! Srdecne odporucam!!!

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia u MUDr. Juráška

Konečne som si našla čas na recenziu. U pána lekára Juráška som podstúpila augmentáciu (zväčšenie prsníkov dňa 8.12.2017. Môj prípad bol špecifický, pretože žijem v zahraničí (Kanada). Spočiatku som bola skeptická, či je vôbec reálne uskutočniť...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.