Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 12. 2018 · Aktualizácia: 24. 7. 2023

Abdominoplastika s diastazou u MUDr. Boháča

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Abdominoplastika s diastazou u MUDr. Boháča
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Uz pri prvej konzultacii posobil Mudr. Bohac ako Velky odbornik. Presne opisal co je potrebne urobit aby vysledok stal za to. Opadol zo mna prvotny strach a na zakrok som nastupila uplne v pohode. Som polroka po zakroku a citim sa sebavedomejsia, a nadmieru spokojna. Nelutujem ze som to podstupila prave naopak, mohla som aj skor a nemusela riesit ako "zamaskovat" brucho. Velka vdaka pan Doktor.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň,

ďakujem za Vaše hodnotenie, teším sa z Vašej spokojnosti.

S úctou
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Po dvoch porodoch /jeden cisarsky rez/ som sa rozhodla nieco urobit so svojou postavou. Nie kazde cvicenie je pre mna nakolko mam operovanu chrbticu, tak som musela zvolit cviky ktore mi vyhovuju. K tomu som sa zacala ucelovo stravovat zdravsie. Ale ovisnuta koza na bruchu ostavala. Mala som traumu ked som mala na sebe nohavice, rifle, suknu a pod nimi "naskladana" previsajuca. koza. Roky som mala nastudovanu celu abdominoplastiku uz len bolo potrebne sa rozhodnut pre lekara... Po vsetkych odporucaniach a recenziach som sa rozhodla pre MUDr. Bohaca. Uz prva konzultacia ma utvrdila, ze som si lepsie nemohla vybrat. Velmi prijemne vystupovanie, vysvetlil mi co vsetko bude potrebne spravit aby vysledok bol taky ako si predstavujem. Na salu som isla uplne s cistou hlavou bez stresov lebo MUDr. Bohac a cely jeho tim boli po cely cas milí a zodpovedali moje zvedave otazky. Po 2,5 hod. operacii som citila mierne bolesti ako svalovica ale dalo sa to vydrzat. Kontroly prebehli skoro vzdy s usmevom... Teraz po 8 mesiacoch som konecne postupne dovymienala satnik samozrejme za mensie cisla.. Jedine co lutujem je ze som sa na to nedala skor a preto ak este stale vahate, objednajte sa na konzultaciu a PAN doktor Bohac vam vsetko vysvetli... Plavkova sezona sa blizi....? Touto cestou este raz dakujem Mudr. BOHACOVI a jeho timu za super odvedenu pracu. Som nad mieru spokojna...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.