Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 11. 2017 · Aktualizácia: 15. 9. 2023

Dobrý večer, od puberty trpím gynekomastiou. Od roku 2013 sa...

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý večer, od puberty trpím gynekomastiou. Od roku 2013 sa venujem súťažnej kulturistike, kde spomínaná gynekomastia negatívne ovplivňuje súťažiaceho, pretože jedným z dôvodov jej vzniku je aj užívanie anabolík. Preto ak chcem pokračovať v súťažení a nebyť na súťaži negatívne ohodnocovaný, je pre mňa nevyhnutné absolvovať odstránenie tohto problému.

2

Komentáre (2)

Ahoj Tomas2401, viem si predstaviť, že práve pri tomto športe to musí byť pre Teba nepríjemná záležitosť. Verím však, že operácia gynekomastie vyrieši tvoj problém a ty budeš môcť bez nepríjemného pocitu, ďalej pokračovať v súťažení. Máš už dohodnutú konzultáciu u lekára?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Prajeme vam dobrý den, operácia zväčšených prsníkov u mužov je častý korektívne výkon. Ak máte záujem o konzultáciu vášho problému, môžete nás kontaktovať na tel čísle 0903 478339. Ďakujem. S pozdravom dr. D. Guba, ulk Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
starostlivosť a individuálny prístup

V júli 2013 som absolvoval zákrok odstránenie gynekomastie v spoločnosti Interklinik u MUDr. Rácza. Hneď od prvej konzultácie s pánom doktorom som cítil nadštandardnú starostlivosť a individuálny prístup. Rekonvalescencia bola bezproblémová,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.