Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 3. 2019 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Odstránenie znamienka - škaredá jazva

Nestojí to za to
Približná cena: 140 €

O lekárovi

Chirkoz Medical Clinic
2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Recepčná veľmi milá, pani doktorka veľmi rýchla. Brali mi znamienko na tvári dali mi neesteticku leukoplast cez pol tváre ktorá ani ranu poriadne nekryla. Myslela som že na tvári si to dám urobiť poriadne. Mám tam skaredu jazvu po zákroku a to bolo veľmi malé znamienko . Úprimne som si ho tam v kľude mohla nechať. Mám pocit že u nás u chirurga by som dopadla lepšie. Čo mi bral predtým znamienka robil precízne, jemne šitie, jazva minimálna, prelepil decentnou leukoplastou a cena oproti tomuto minimálna. Ľutujem že som sa nechala od kamarátky nahovoriť. Už nikdy. Skoda že sa nedá vrátiť toto rozhodnutie

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
odstranila len prstenec
Nespokojnosť. Pani doktorka odstránila len prstenec okolo xantelazma. Po zákroku povedal že to inač neide (pri konzultácii nič také nehovorila) a kľudne si naúčtovala celu sumu ako keď by sa zákrok podaril.
Odstránenie kožného výrastku

Absolútna profesionalita, vysvetlenie postupu a zručne prevedený zákrok s vynikajúcim výsledkom. Mimoriadna kombinácia ľudského prístupu, zrozumiteľnej komunikácie a odborných vedomostí. Určite sa vrátim ak budem mať problém a už odporúčam známym...

Čítať ďalej
znamienka a kožné výrastky
So všetkým som bola spokojná, jedine čo sa mi nepáčilo, je dĺžka čakania na daný zákrok a tiež pri prvej konzultácii dlhá doba čakania v čakárni, nakoľko recepčné neohlásili lekára, skoro 45 min. som čakala.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.