Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 5. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Časté kontroly a výborná starostlivosť pri zväčšení pŕs

Stojí to za to
Približná cena: 2.950 €

O lekárovi

MUDr. Jozef Hedera
Bratislava
Hodnotenie:
Časté kontroly a výborná starostlivosť pri zväčšení pŕs
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Určite by som išla znova, ale volila by som už trocha väčšiu veľkosť. Doktor je veľmi dobrý odborník, ošetrovatelia strašne zlatí, tak isto aj dievčatá na recepcii. A veľmi spokojná som aj s častými kontrolami, keďže som bola z každého pichnutia vyľakaná. Takže veľká vďaka celému tímu!

1

Komentár (1)

Ahoj, tak tie kontroly po operácii sú po týždni a potom každé dva týždne do šesť týždňov po operácii. Najbližšiu kontrolu mám pol roka po zákroku. Nemusíš sa báť, len skontroluje, či je všetko vporiadku, ošetrí a dá inštrukcie, čo ďalej. A mala by si chodiť každý rok na sono pŕs, inak žiadny iný doktor. Bolesti po operácii som ja prežívala prvé dva dni strašne, ale ja som hrozná citlivka. Nadávala som si, že prečo som sa na to dala, ale keď to prešlo, hlavne ten strach, či bude všetko vporiadku, či sa mi implantáty neposunu a tak, musím povedať, že by som určite išla znova, všetko to za to stojí. Prsia sú perfektné, sebavedomie mi narástlo a môj manžel je nadmieru spokojný. Len by som už išla do trocha väčších. Určite neváhaj, budeš spokojná. Ak Ťa ešte niečo zaujíma, napíš. A daj vedieť, ako si sa rozhodla.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Mastopexia

Uz dlho som sa zamyslam nad tym ci podstupit mastopexiu. Vzdy som mala pevne prsia velk.D a ani po dvoch detoch sa to vemi nezmenilo. No pribudajucimi rokmi a striedavou vahou mi poklesli prsia tak ,ze uz som rozhodnuta. Aj ked uz nie som najmladsia,stale...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.