Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

13. 5. 2019 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

Zväčšenie veľmi malých pŕs na utlej postave

Stojí to za to
Približná cena: 3.126 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Zväčšenie veľmi malých pŕs na utlej postave
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dlhé roky som sa trápila tým, že som nemala žiadne prsia ale pravdupovediac nikdy som si nemyslela ze aj reálne pôjdem na zákrok... No manzel keď videl ako sa pred každým letom zozieram dal doslova príkaz nech idem a hneď. S deťmi sme už skončili (v čase operácie - syn 8r. Dcéra 1.5roka) a tak som sa začala rozhodovať a pýtať sa báb, ktoré operáciu mali už za sebou... Odporúčali mi par klinik, no nakoniec som šla do opera clinic, pretože kamarátkyn manžel je tam anesteziolog a nakoľko aj on naozaj odporučil pána doktora Paliatku a vychvalil jeho prácu padlo rozhodnutie objednat sa na konzultáciu. Odpoveď na mail prišla takmer obratom termín som dostala tuším o týždeň, samotná konzultácia ma presvedčila na 100% ze idem do toho.. Nakoľko som utlej postavy a mam od narodenia výraznejšiu deformitu hrudníka nevedela som absolútne co mam chcieť... Jedine co som vedela bolo ze nechcem nič co bude kričať zďaleka aha silikony!! Pán doktor mi bez mihnutia oka poradil ako veľkosť tak tvar hneď mi ukázal miesto vsadenia implantátov a dostala som na výber dva druhy tam bola rozhodujúca doba rekonvalescencie nakoľko sa o dcéru musel starať manžel kým ja nebudem môcť takže som si vybrala implantáty pri ktorých je doba pohybového obmedzenia len dva týždne a celková rekonvalescencia mesiac nie 6tyzdnov ako pri väčšine implantátov... Nakoľko ma tlačil čas poprosila som o co najblizsii možný termin a aj napriek tomu ze to bolo pre pána doktora menšie obmedzenie dostala som termín o 3tyzdne... Prístup ako pána doktora tak celého personálu neskutočný, po operácii som zvracala ale to ja po každej narkóze. Prva noc bola pre mňa kritická lebo neviem spat na chrbte ale bolesti minimálne, pani sestrička sa starala celú noc každú chvíľu chodila kontrolovať vetrať podávať lieky proti bolesti naozaj neskutočná starostlivost. Ráno som šla domov ešte ten deň a dalsia noc boli ťažšie no treti deň akoby utalo a začala som sa pomaly zapájať do domácich prác aj do starostlivosti o malú a o psy (mame ich niekoľko veľkých plemien) 4 deň som vysavala, po týždni som na chvíľu ostavala už s malou sama doma a vedela som. Si ju opatrne vyložiť na gauč alebo cokolvek som potrebovala samozrejme som. Ju nenavlacala... Po dvoch týždňoch som plnohodnotne nabehla na celý domáci režim a v podstate som už ani nevedela ze som bola na nejakej operácii kevy som nemala na sebe tu hroznú podprsenku ?... Teraz som dva a pol mesiaca po operácii jazvy sú už teraz minimálne, prsia si užívam ako ja tak manžel ? a teším sa na leto a plavky ☺️ naozaj odporúčam ak sa rozhodujete ci áno alebo nie a ci to bude stáť za to choďte do toho stojí to za to... Teda aspoň práca pána doktora Paliatku ☺️?

4

Komentáre (4)

Aké implantáty teda máš?

Ďakujeme za detailné informácie, krasne popísané a krásny výsledok práce. Môžem sa spýtať na tú vrodenú vadu hrudného koša - o čo ide?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Pardon haha najdôležitejšiu info som zabudla... Implantáty zn. Polytech 255ml a k tomu hrudnemu kosu neviem moc odborných informácií, od mlada mam zle držanie tela a mam vysunuty hrudný kos akoby do špica preto aj prsia aj napriek silikónom nie sú natlačené na sebe a nikdy nebudem mat tzv. Čiarku... A teda pan doktor Paliatka mi povedal ze mam dokonca veľmi výrazne zahnute rebrá ze mu to pri vkladaní implantátov dalo celkom zabrať neviem ti to nejako lepšie opísať tak dúfam ze aspoň trochu pomohlo ☺️
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj koľko si platila za tie polytech? Tiez mam taku krivu chrbticu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
3126€
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
3 mesiace po zákroku

Ahojte, aj ja som mala ako mnohé z Vás konzultáciu u MUDr. C a poviem Vám tak ako ste ho tu veľa z Vás ospevovali po návšteve som dobrý dojem nemala. Bola som objednaná dňa 2.5. 2012 prezrel ma a dal mi na výber jedinú možnosť a to len starý...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.