Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 6. 2019 · Aktualizácia: 22. 9. 2023

Anatomické implantáty polytech 275 ml pod sval

Stojí to za to
Približná cena: 3.160 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Anatomické implantáty polytech 275 ml pod sval
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som lekárka a nájsť dôveru v iného lekára bolo pre mna roky ťažké hľadanie. Mala som tú možnosť zoznámiť sa s MUDr. Paliatkom, vidieť jeho prácu a ľudský prístup a to ma utvrdilo, že som našla toho správneho plastického chirurga. V marci som bola na kontultácii a termín operácie som dostala na 22.5. Prístup celého tímu, ktorý pán doktor má bol úžasný. Som mama dvoch detí, obe boli kojené a žiaľ potom mi prsia neostali vôbec žiadne. Dohodli sme sa na anatomických implantátoch polytech 275 ml pod sval, aby nové prsia vyzerali prirodzene a nepôsobili vulgárne . Operácia je relatívne rýchla, izba na ktorú vás dajú je veľmi komfortná a každú chvíľu vás niekto kontroluje a pýta či niečo nepotrebujete. Prvé 3 dni boli bolestivé, na 4. deň som si bola schopná sama sadnúť a začala som postupne fungovať . Po dvoch týždňoch som robila všetko okrem zdvíhadla ťažkých vecí. Dnes som mesiac po operácii a ani neviem, že som na nejakej bola. Teda až na výsledok a ten je fantastický. Som nesmierne spokojná a išla by som do toho opäť. Ďakujem !!!

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Velke dakujem:)

Dobrý deň,podstúpila som na klinike Avelane augmentaciu 26.8.2012 a s vysledkom prace pána primára som nadmieru spokojná,som velmi rada ,ze som sa rozhodla prave pre kliniku Avelane. Myslím,ze najlepsou reklamou je spokojnost klientov ! Držím...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.