Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 10. 2019 · Aktualizácia: 28. 9. 2023

Po zväčšení prsníkov som túžila veľmi dlho

Stojí to za to
Približná cena: 3.400 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Po zväčšení prsníkov som túžila veľmi dlho
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po zväčšení prsníkov som túžila veľmi dlho Keďže prsia som nemala,mala som slabé Áčka... Necítila som sa dosť ženská bola som plochá a tak som sa rozhodla že zväčšiť prsia bude to najlepšie čo môžem urobiť a dobre som urobila! Dlho som sa rozhodovala že kde si dám prsia urobiť na koniec som sa rozhodla pre Interklinik konkrétne pánovi Dr Raczovi...Som skoro 5 týždňov po a som neskutočne šťastná a spokojná...:) Pán doktor je profesionál a vie čo robí mne navrhol implantáty gulate Mentor 500ml vysoký profil pod žľazu, bola som prekvapená lebo som čakala že mi bude môcť dať 300-350ml Max keďže som nemala absolútne žiadny základ... Ale pán doktor má uistil že to bude vyzerať super na koľko som vysoká mám 176 CM a môžem len potvrdiť...Mala som obavy že budú veľké, alebo vulgárne no naopak! Prsia sú krásne a vôbec su není veľké sú akurát k mojej postave mohly byť aj väčšie :D Čo sa týka bolesti tak prvý deň to bolelo čomu sa niet čudovať je to zákrok do tela ale každým dňom to bolo lepšie a lepšie :) som 5 týždňov po a už môžem spať na boku v podstate robím už všetko, ale napriek tomu sa snažím ešte šetriť.Kompresivnu podprsenku mám nosiť ešte mesiac, aby si ešte pekne sadli....Kliniku hodnotím 10/10... Určite odporúčam :)

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Super odborník

Bola som na augmentácii u pána doktora Imricha Kováča v Avelane clinic. Mala som na neho odporučenie od svojej kamarátky, ktorú tiež operoval a je veľmi spokojná. Od prvej chvíle pôsobí doktor Kováč príjemným dojmom, je milý a veľmi dôsledný....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.