Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

13. 2. 2017 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

anatomické, pod sval, 40 rokov, 255 ml

Stojí to za to

O lekárovi

Nitra
Hodnotenie:
anatomické, pod sval, 40 rokov, 255 ml
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zákrok- augmentáciu prsníkov som podstúpila ako 40 ročná. Na prvú konzultáciu som išla s množstvom otázok v mojej hlave, na ktoré som už poznala odpoveď. Pán primár MUDr. Daniel Mládek bol veľmi trpezlivý a po vypočutí mojich požiadavek mi odporučil ďaľší postup a doprial mi čas na rozmyslenie. Po cca 1/2 roku som sa prihlásila na ďalšie stretnutie, kde sme sa dohodli už na konkrétnom termíne zákroku. Teraz som 2 mesiace po zákroku, ktorý prebehol bez komplikácii a som s výsledkom veľmi, veľmi spokojná. Pán primár je veľmi trpezlivý, kolektív pracovníkov na oddelení ako aj priamo na operačnej sále bol veľmi ľudský, profesionálny a vždy sa našlo povzbudivé slovo a úsmev keď prichádzali na izbu. Moja vďaka patrí pánovi primárovi, sestričkám na oddelení , anesteziologickej pani doktrorke, sestričkám a pracovníkom priamo na sále ako aj mladým dámam na recepcii.

4

Komentáre (4)

Ahoj Kvetka76, to je super, že si si to nechala prejsť hlavou, pol rok je dobrá doba si to celé premyslieť. Aké implantáty ti doktok navrhol? Dojčila si? Keď áno tak stačila iba augmentácia?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Janka. Moje deti majú jedno 13 rokov a druhé 11 rokov. Obe som dojčila do veku ich 2 rokov. Prsia som mala malé, ale neviseli mi, tak stačila len augmentacia. Veľkosť som si zvolila ja 255ml a implantáty mi doktor navrhol anatomické aplikované pod sval, keďže so chcela čo najprirodzenejší vzhľad môjho nového poprsia.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, nemohla by si vložiť fotky? Akú máš značku?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Kvetka dobry den, presne take ako Vam odporucil lekar aj mne - rovnako pod sval 255 ml mento anatomicke - rovnako dve deti odkojene (jedno 8 druhe 4) - chcela by som sa VAs spytat, ci ste so zakrokom spokojna? Ci ste si po zakroku nepovedala, "Mohla som si dat 300?" resp. ci by ste mi nepostla nejake foto :-) ? Aby som mala predstavu, ako to vyzera. Ja meriam 168 cm a vazim 55 kg.
Mam dnes za sebou prvu konzultaciu - a manzel ked vidil vizualizaciu, zdali sa mu male :-D
no ja nemam ziadne, takze aj male su prsia v porovnani, co mam :-)
Dakujem
Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia (zväčšenie prsnikov)
Bola som operovana 7.1.14 v Interklinik u pana doktora Racza. Som velmi spokojna s vysledkom, uzasny doktor, prijemni personal,bolesti prsnikov skoro ziadne, odporucam tuto kliniku ako aj Dr.Racza-budete v dobrych rukach :-)

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.