Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 11. 2019 · Aktualizácia: 20. 8. 2023

U doktora Zamboja som podstúpila viac rôznych zákrokov

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
U doktora Zamboja som podstúpila viac rôznych zákrokov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

U pána doktora Zamboja som podstúpila viac rôznych zákrokov, vrátane augmentácie a korekcie prsníkov, liposukcie, botox-u, výplne pier, odstránenia znamienok a ďalších a som veľmi rada, že som si vybrala túto kliniku - úžasný prístup pána doktora a celého personálu kliniky, špičkové technológie, fantasticky som sa cítila po celú dobu, od úvodnej konzultácie, cez samotný zákrok až po následné kontroly. Podľa môjho subjektívneho pohľadu, ale i reakcií môjho okolia a podľa odvedenej práce pána doktora vrele odporúčam a do budúcnosti majú vo mne vernú klientku. Ďakujem mnohokrát ?

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Skoro 2 týždne po augmentacii

Som skoro 2 týždne po augmentacii, vybrali sme s pani dr. implantáty Nagor okrúhle, stredný profil, veľkosť 330. Operácia prebehla bez komplikácií cca za hodinu, po operácii som chcela hneď vstať, no to mi nedovolili, ale poobede už som chodila...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.