Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 4. 2020 · Aktualizácia: 28. 8. 2023

Zmenšenia pŕs u pána doktora Očenáša

Stojí to za to

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Zmenšenia pŕs u pána doktora Očenáša
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Informáciu o možnosti zmenšenia pŕs u pána doktora Očenáša som získala od mojich veľmi dobrých známych, hneď som ich poprosila o kontakt a potom to už boli moje osobné skúsenosti, s ktorými sa s Vami veľmi rada podelím. Už prvý kontakt s pánom doktorom bol naoazaj veľmi príjemný a maximálne profesionálny, zo strany pána doktora mi boli podané dostatočné informácie. Trpezlivý a ľudský prístup nielen zo strany pána doktora, ale aj zo strany jeho zdravotnej sestry ma ubezpečil v tom, že moje rozhodnutie je správne. S týmto presvedčením som nastupovala dňa 2. októbra 2019 na operáciu, bez obáv a v maximálnej dôvere k MUDr. Očenášovi. S odstupom času som svoj názor nezmenila, práve naopak, z mojej strany ďalej odovzdávam pozitívne hodnotenie a odporúčanie absolvovať operáciu u MUDr. Očenáša ďalším záujemcom, pričom nezabudnem poznamenať, že už som to mala urobiť dávno. Mne pán doktor zmenil život, zmenilo sa moje sebavedomie a vrele odporúčam zveriť sa do rúk pána doktora Očenáša. Určite neoľutujete. Ja hodnotím moje prsia po operácii ako jedno fantastické dielo. Pánovi doktorovi ĎAKUJEM a želám mu ešte stovky spokojných pacientiek.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, aktuálne sa aj ja rozhodujem na zákrok, ešte stále zvažujem operatera. Vaše hodnotenie sa mi veľmi páči a ak smiem poprosiť.. Mohli by ste mi poslať fotečku?.... Viem že je to diskrétna prosba ? ale nielen recenzie ale aj fotky mi pomôžu sa rozhodnúť. Ešte raz veľmi pekne ďakujem a prajem všetko dobré
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.