Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Labioplastiku doktorky Ježovitovej v IEM Pezinok

Stojí to za to
Približná cena: 499 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastiku doktorky Ježovitovej v IEM Pezinok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Labioplastiku som po dlhom premýšľaní podstúpila včera u pani doktorky Ježovitovej v IEM Pezinok. Izba vyzerala ako na hoteli, sestrička a pani doktorka neuveriteľne milé osôbky. Po prijatí na izbu som dostala injekciu do zadku proti krvácaniu, 2 ibalginy a 2 tabletky na ukľudnenie, plus formuláre na vypísanie. Asi po dvoch hodinách ma zobrali na sálu. Umrtvenie bolelo, ale poviem Vám, bola to pár sekundová bolest, nic co by sa nedalo vydrzat. Zvyšný čas som necítila absolutne nic. ? cely zákrok trval necelú hodinku. Čoho som sa obávala, bola rekonvalescencia, podla skúsenosti iných. Za mna ale musím povedat, že som si nedala ani jednu tabletku od bolesti, opuch nemam vôbec výrazný, nic ma neboli, ani pri chodení, cikaní. Som naozaj milo prekvapena. Nic ale nepodcenujem, snažím sa co najviac lezat a dodržiavať zvýšenú hygienu, repikove obklady, atd. Každá, ktorá uvažuje nad zákrokom , neváhajte! Ja som po len jeden den a už teraz som stastna , lebo už teraz to vyzerá podla mojich očakávaní a predstav, takze zienky do toho !!! ????

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Labioplastika + clitoral unhooding

Prvýkrát som o labioplastike začala uvažovať pred viac ako 5 rokmi a po všetkých recenziách môj výber padol na Dr. med. Skulavik, bohužiaľ som vtedy ešte ako študentka nemala dostatok financií na zákrok. Rozhodovací proces som opäť absolvovala...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.