Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 9. 2017 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Labioplastika pred 3 mesiacmi

Stojí to za to
Približná cena: 1.900 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pred necelými tromi mesiacmi som absolvovala labioplastiku spojenú s úpravou previsu kože nad klitorisom u pani doktorky Jozefiny Skulavik. Píšem môj príbeh z dvoch dôvodov. Aby som sa týmto spôsobom poďakovala pani doktorke a zároveň povzbudila vás, ktoré máte podobný problém, aký som mala aj ja. Ak vás to roky trápilo, ak ste váhali, či to riešiť, akého lekára si vybrať, ak ste sa obávali, aby to dobre dopadlo, tak vám s najčistejším svedomím odporúčam pani doktorku Skulavik. U mňa sa to nakoniec udialo veľmi rýchlo. Najdlhšie z celého bolo roky trvajúce váhanie a neistota na koho sa obrátiť. Keď som natrafila na meno pani doktorky Skulavik, zrazu som bola už pred prvým kontaktom s ňou rozhodnutá, že do toho idem. Ja som jej tak verila, že som ani na chvíľu nezapochybovala, či robím správne. Nedá sa to opísať, to musíte zažiť. Tú bezprostrednú atmosféru pri komunikácii, pocit naozaj osobného prístupu a záujmu o vás a váš problém. Pani doktorka je perfekcionalista a má neskutočné estetické cítenie. Problém tam dolu vníma komplexne, nerieši len samotné prečnievanie malých labií, dokáže aj pri tom najzložitejšom prípade vidieť ten ideálny výsledok, ktorý sa dá dosiahnuť. Ona nie je remeselník, ona je umelec vo svojom odbore. Obdivujem ju a naozaj, klobúk dolu! Takže, milé dámy, aby som bola aj konkrétna: odpoveď na moju žiadosť o konzultáciu bola veľmi rýchla. Do týždňa sme sa stretli, pani doktorka mi všetko laickou rečou dopodrobna vysvetlila, ponúkla mi termíny operácie. Tá moja bola do mesiaca od konzultácie. Dostala som presné inštrukcie, čo je potrebné urobiť pred operáciou. Niekoľko dní pred operáciou mi poslala detailné pokyny, čo si treba priniesť a pripraviť na pooperačnú starostlivosť. Samotná operácia trvala cca 3 hodiny (teda žiadne šmyk-šmyk za dvadsať minút). Bolesť som necítila, iba injekcie na lokálnu anestézu boli trošku nepríjemné. Po operácii som hneď odišla domov a riadila som sa presnými pokynmi pani doktorky. Bolelo to len trochu, nemusela som brať ani tabletky proti bolesti. Krvácanie prestalo do tretieho dňa a bolo čím ďalej tým slabšie. Samozrejme, mala som to dosť opuchnuté viac ako dva týždne a opuchy pretrvávali ešte dlhšie. Ale zo dňa na deň to bolo lepšie. Fungovať sa dá takmer hneď, ale je dobré sa aspoň 5 dní šetriť na lôžku. Ale opakujem, všetky detailné informácie čo a ako treba, čo a odkedy sa smie alebo nesmie, dostanete od pani doktorky. Pani doktorka sa po operácii sama zaujímala, ako sa mám a dávala mi ešte dodatočné rady. Aj keď ona sama vraví, že každá z nás máme tam dolu vlastnú anatómiu a to, čo je kreslené v knihe biológie je čistá teória, svojou šikovnosťou, ba priam umením, sa jej u mňa podarilo dosiahnuť takmer "učebnicové parametre" :-) A nebojte sa, citlivosť zostáva úplne zachovaná. Netreba sa ostýchať, pani doktorka je naozaj veľmi ochotná a ústretová, veď to samy zistíte, ak sa rozhodnete osloviť ju. Ja to už neviem inak napísať, ale teším sa veľmi preveľmi a ĎAKUJEM, pani Doktorka!!!

1

Komentár (1)

Ahoj, teším sa, že je výsledok podľa tvojich predstáv, ako dlho si o tomto zákroku uvažovala a čo ťa nakoniec presvedčilo do toho ísť?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Termin na konzultaciu

Dobry den, pani doktorka, chcela by som k Vam poziadat o termin na konzultaciu ohladne svojho stavu po labioplastike , realizovanej v polovici aprila 2015.. Zial vysledok, na ktorom sa hojenie /sice p.p.i./ ustalilo , je pre mna trochu sklamanim..od...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.