Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

13. 5. 2022 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Najlepšia Plastická chirurgička, Rhinoplastika, operácia horných viečok, blepharoplastika

Stojí to za to
Približná cena: 1.800 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Pre zákrok som sa odhodlával asi 25 rokov. Teraz som rád že som ho podstúpil, aj napriek dohováraniu rodinny a priateľov. Nedajte na druhých, pokial váhate tak nie je čo riešiť- treba ísť do toho. Ja som nadmieru spokojný a škoda že som to nespravil už skôr. Pani doktorka a cely tým plastickej chirurgie v Rooseveltovej nemocnici v BB bol účastní . Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Na začiatku som sa nevedel rozhodnúť pre ktorého doktora, kontaktoval som niekoľko kliník a doktorov a od mnohých aj vysoko hodnotených z iných veľkých miest som dostával len skopírované odpovede. U pani dokrtorky Valentovej to tak nebolo. Bol som milo prekvapený jej prístupom ako človeka a jej komunikácia bola jednoznačne najlepšia. U mnohých iných klinikách rovnaký zákrok stal aj dvoj troj násobok takze určite aj cena pri rozhodovaní bola podstatná. Som veľmi spokojný s tímom a zákrokom. Obával som sa že ma to môže úplne zmeniť ale pani doktorka mi vysvetlila ako je najlepšie zákrok spraviť aby nebolo očividné aj pre tých čo ma predtým nepoznali že som zákrok postúpil. Operovali ma priamo v Rooseveltovej nemocnici v BB. Nešlo vôbec o žiadnu privátnu kliniku a musím povedať že keby som sa mal ešte raz rozhodnúť či klinika alebo nemocnica v BB, tak vôbec neváham. Všetok ale naozaj všetok personal bol ďaleko nad moje očakávania. Všetky predoperačné vyšetrenia mi spravili priamo v nemocnici a dopredu som so rezervoval nadštandardnú izbu na oddelení. Na druhý deň som bol prvý na operáciu a profesionalita a milosť personálu by kľudne mohla byt vizitkou pre všetky privátne kliniky. Operácia trvala asi 90 min vrátane horných viečok kroré som si dal upraviť v rovnaký čas. Výsledok bol lepší ako som očakával. Na druhý deň ma pustili domov a bez problému som odšoféroval sám. Modriny po operácii kompletne odyšli behom 10 dni. Bral som mnohé rastlinné produkty už pred operáciou obltorych som sa dočítal že znižujú opuchy a pomáhajú pri hojení a rekonvascecii. ( Bromelain, curcumin, turmeric a ďalšie) žijem v zahraničí a operáciu som si vopred zarezervoval a po príchode naspäť do UK mi nikto nechcel veriť za nemám skoro žiadne známky 6 dni po operácii. Posledné zábery sú asi po mesiaci po operácii. Viečka boli zašivané vnútorne, vonkajšie zostali len dva stehy. Lepšie ako u väčšiny iných kliník kde šitie vidieť. Bol som mile prekvapený nakoľko takto super prácu som ani nečakal. Stehy som si dal vybrať v zahraničí a zhodnoteníe aj doktorov odtiaľto bolo veľmi veľmi pozitívne.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
veľký hrboľ na nose

Dobrý deň, 10.10. 2016 som podstúpila v EssurClinic BB rhinoplastiku nosa pod vedením Mudr. Očenáša. Mojím problémom bol veľký hrboľ na nose, pričom mi pán doktor upravil aj mäkkú časť. Operácia prebehla bez komplikácií a hlavne bezbolestne.Po...

Čítať ďalej
Korekcia nosa - reoperacia

Podstupila som operaciu nosa v 2004, kratko po operacii som si nasla na nose hrbolec a nosne kosti boli prilis zuzenene, ci som chcela ci nechcela musela som podstupit dalsiu operaciu asi 9 mesiacou po tej prvej opercii aby nos vyzeral v proporcii...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.