Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 10. 2020 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Augumentácia prsníkov, Dr. Ján Bumbera - profík s veľmi priateľským prístupom

Stojí to za to
Približná cena: 2.997 €

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Augumentácia prsníkov, Dr. Ján Bumbera - profík s veľmi priateľským prístupom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pána doktora Bumberu odporúčam všetkými desiatimi. Keby si mám opäť vybrať, tak by som neváhala a vybrala by som si jeho. :) Veľmi milý, priateľský, pozitívny človek a hlavne veľký profík. Od prvej chvíle, ako som prišla na konzultáciu na kliniku Frais (22.7. 2020) som vedela, že som si vybrala dobre. Všetko mi do detailov vysvetlil tak, aby som tomu porozumela, a aby som vedela čo má čaká. Moje preferencie pri zväčšení prsníkov boli anatomické silikóny, nech moje prsia vyzerajú čo najprirodzenejšie. Nakoniec sme sa zhodli na 300ml anatomické implantáty Mentor. :) Po konzultácii som bola rozhodnutá, že do toho určite chcem ísť, a tak sme dohodli aj termín operácie (19.8.2020). Od mojej dlhé roky vysnívanej operácie má už len delili predoperačné vyšetrenia. Tie boli vybavené raz dva, a tak som sa mohla tešiť na deň D. Keď prišiel deň D, tak všetko išlo bez problémov a všetci boli veľmi milí. Po operácii som síce mala bolesti, avšak radosť z nových pŕs bola oveľa väčšia. :) Dnes je to 6. týždňov od operácie a ja som šťastná, že som sa pre zákrok rozhodla a hlavne pre pána doktora Bumberu. Moje nové prsia milujem. :)

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vpáčená bradavka

Pána doktora MUDr Martina Boháča som si vybrala na základe recenzií.Mala som jednu vpáčenú bradavku po operácii vyzerá ako tá zdravá a bola som príjemne prekvapená :-) Nelutujem že som si ho vybrala ako doktora veľmi milý a profesionálny.Určite...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.