Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 12. 2020 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Korekcia nosa a botox, odporúčam MUDr. Vanda Martišková, komunikácia aj prístup na jednotku

Stojí to za to
Približná cena: 560 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Korekcia nosa a botox, odporúčam MUDr. Vanda Martišková, komunikácia aj prístup na jednotku
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Isla som k pani doktorke ohladom korekcie nosa a aplikacii botoxu v oblasti cela. Kedze som bola prvy krat pani doktorka mi vsetko vysvetlila a poucila ma ohladom vedlajsich ucinkov alebo moznych komplikacii. Pani doktorka je strasne zlata a aj sestricku ma skvelu. Vela sme sa nasmiali pri aplikacii a bol to naozaj zazitok vdaka tomu :) . Samotne uprava nosa neboli, neprijemne su iba tri vpichy v spodnej casti nosa ale kedze to je rychlo tak sa to da vydrzat. Botox bol fajn ale uz som raz preukazala istu toleranciu a aj tentokrat to par dni po zakroku vyzera ze moje celo je stale velmi pohyblive ale ucinok moze byt az do 2 tyzdnov tak cakam. Rozhodne doktorku odporucam,komunikacia aj pristup na jednotku. Tesim sa ked pridem zas.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
hlboká vráska na čele
Dobrý deň, chcem sa opýtať na cenu vyplnenia jednej hlbokej vrásky na čele kyselinou hyalurónovou, myslím aj s cenou konzultácie a všetko, čo je stým spojené. Aká je dlhá čakacia doba na zákrok.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.