Tlakové masáže po rhinoplastike

Stanka231941
28. 9. 2014 · Posledná odpoveď: 30. 9. 2014

Dobrý deň , prosím Vás o radu, ako sa robia tlakové masáže po kompletnej rhinoplastike. Na kontrole po 7.dnoch po rhinoplastike mi lekár síce povedal, že nemusím s nosom už robiť nič, ale na nose sa mi začal robit opat hrbol, o ktory mi najviac islo , aby som ho nemala. Nos mam este stale na jednej strane dost opuchnutý a špička nosa je tvrda, bolestivá.a dosť gulatá Je vhodne robit tieto tlakové masaže ? Alebo si mám hrbol prelepovať apon na noc ? A čo s tou bambulkovou špičkou nosa ? Dakujem za odpoved

Stanková

Reklama

odpovede (3)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň,
tlakové masáže v žiadnom prípade neodporúčam,nos môže byť po operácii opuchnutý dlhšiu dobu,hlavne špička.Doporučujem trpezlivosť event.kontaktovať operatéra.
S pozdravom
MUDr.Miroslav Gluck

Košice
Plastický chirurg, Intímny chirurg

Dobrý deň

Noštek po operácii môže byť asimetricky opuchnutý, neciltivý. Ak máte pocit že nos sa deformuje navštívte opäť operatéra , on najlepšie posúdi v akom rozsahu opuch pokračuje a či je ten hrboľ čo popisujete v rámci celkového opuchu alebo nie.

Veľa šťastia a pekný deň Kubeková - sestra Essur Clinic

Banská Bystrica
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia

Dobrý deň pani Stanková,
nos býva po rhinoplastike opuchnutý dlhodobo. Doporučujem ponechať nos prelepený ešte týždeň, dva. Tlakové masáže neodporúčam. Kontaktujte prosím svojho chirurga.
S pozdravom,
Dr. Fedeleš

Bratislava
Plastický chirurg
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 12. 12. 2017
Liposukcia
Žiadne odpovede
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 11. 5. 2022
Rhinoplastika
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 4. 1. 2022
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 7. 8. 2013
Botulotoxín
Žiadne odpovede
Rhinoplastika
Žiadne odpovede
Blefaroplastika
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 13. 2. 2016
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 31. 5. 2022
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 12. 2022

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára