Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 3. 2021 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Výmena implantátov- Motiva- Ergonomix 450 ml, MUDr. Dziuban, Frais, Bratislava, spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Výmena implantátov- Motiva- Ergonomix 450 ml, MUDr. Dziuban, Frais, Bratislava, spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V roku 2008 som prvýkrát podstúpila augmentáciu u pána MUDr. Martina Dziubana. Moju dôveru si pán doktor získal s jeho profesionálnym, no zároveň ľudským prístupom. Toho času som mala implantáty anat.tvaru veľkosti 350ml, chcela som pôsobiť čo najviac prirodzene, a to sa aj podarilo. Z dôvodu výmeny implantátov som koncom januára 2021 opäť podstúpila augmentáciu. Opätovne som sa zverila do rúk pánovi MUDr. Dziubanovi na klinike Frais. Tentokrát sme sa rozhodli pre implantáty značky Motiva Ergonomix Round 450 ml, ktoré opäť pôsobia prirodzene. S výsledkom som spokojná.

1

Komentár (1)

Zdravím Janka?‍♀️?
Ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie pána doktora a kliniky? Teší ma, že aj druhá operácia dopadla podľa Vašich predstáv?? Ako sa Vám darí a ako prebieha zotavovanie?? Akú značku implantátov ste zvolila pri prvej augmentácii? Zaujímalo by ma či pozorujete nejaký rozdiel okrem veľkosti medzi implantátmi. Nechcete sa podeliť aj o výsledok?????
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
PAN Doktor vo svojom obore

Zvacsenie prsnikov som podstupila pred 11. mesiacmi a to,co dokazal pan primar Mladek je neuveritelne.Je to jednozacne PAN Doktor vo svojom obore a komukolvek,kto zvazuje takuto operaciu,by som ho iba odporucala.Keby som sa mala rozhodnut opat,bol...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.