Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 10. 2020 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

MUDr. Očenáš, - zväčšenie prsníkov, Banská Bystrica. Veľká spokojnosť.

Stojí to za to

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Hodnotenie:
MUDr. Očenáš, - zväčšenie prsníkov, Banská Bystrica. Veľká spokojnosť.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň chcem sa ešte raz poďakovať pánovi doktorovi Očenašovi za krásne vyzerajúce prsia. S pánom doktorom som veľmi spokojná aj s priateľským personálom. Nad zákrokom som premýšľala viac ako rok a neľutujem, moje prsia sú väčšie, pevnejšie a vyzerajú prirodzene ako keby som ani implantáty nemala, vôbec ich necítim, nemám žiadne vedľajšie problémy. Odporúčam Essur Clinic všetkými desiatimi ?

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odporúčam!!
Veľmi pekne ďakujem pánovi doktorovi Mládekovi a jeho celému úžasnému kolektívu za krásne nové prsia. Už teraz viem,že moje telo bude vždy v najlepších rukách pri hocijakom probléme. Odporúčam!!
Poďakovanie- Dr. Červeň

Dobrý deň. Podstúpila som augmentáciu prsníkov pred 1 týždňom u Dr. Červeňa. Som nadšená z jeho profesionálneho prístupu k práci ktorú vykonáva . Vidieť, že prácu ktorú robí ho naozaj veľmi baví a záleží mu na každej percentke, aby bola spokojná...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.