Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 3. 2021 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Laserová blepharoplastika hor. a dol. viečok u MUDr. Šimka, Bratislava, som nadmieru spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Laserová blepharoplastika hor. a dol. viečok u MUDr. Šimka, Bratislava, som nadmieru spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

8.2.2021 som podstúpila blefaro plastiku horných aj dolných viečok, v Agel Clinic u pána doktora Šimka. S výsledkom operácie som nadmieru spokojná. Vrelo odporúčam túto kliniku, aj pána doktora, všetkým ktorí sa rozhodnú pre plastickú operáciu. Pán doktor má zlaté ruky. Chcem sa poďakovať pánovi doktorovi, operačnému tímu a všetkým ktorí sa o mňa starali. Výborná opatera aj prístup.ĎAKUJEM. (pán doktor mi operoval aj karpálny tunel pred 3r. tiež výborný výsledok)

1

Komentár (1)

Pekný deň?
Ďakujeme, že ste sa s nami podelila o Vašu pozitívnu skúsenosť a za odporúčanie pána doktora a kliniky.? Teší ma, že ste spokojná s výsledkom.?Ako sa Vám darí a ako prebieha zotavovanie? Už je to nejaký čas od operácie.? Nechcete sa s nami podeliť aj o výsledok? ???
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Moje viecka uz nie su,ako ked som mala 40.
Mily pan Doktor. Pred par rokmi som bola u Vas na operaciu nosa , s ktorou som velmi spokojna. Chcela by som Vas poprosit o termin na vrchne ocne viecka, medzi 19.9. a 26.9. Tuto dobu som v Bratislave, bolo by to mozne? Dakujem velmi pekne

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.