Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 6. 2017 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

Syndrom karpalneho tunelu

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Syndrom karpalneho tunelu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po telefonickom objednani som dostala termin, zobrali ma nacas, doktor vsetko podrobne vysvetlil, vysetril . Dohodli sme termin operacie. Den pred operaciou mi volali z kliniky na ktoru hodinu sa mam dostavit, kolko to bude trvat a pod. V den operacie ma zase vzali nacas, moj strach a nervozitu mi uzasne pomohli prekonat velmi mile sestricky aj pan doktor Kovac. Vsetko podrobne vysvetlili co budu robit. Opreacia prebehla, bola som poucena o starostlivosti a prevazovani rany dokonca som dostala aj naplastena domov :) naozaj klobuk dole, starostlivost, pristup a vsetko na jednotku.

1

Komentár (1)

Ahoj, prebehla operácia v lokálnej anestéze, či celkovej? Ako dlho trvala operácia a je potrebné po operácii nejak s rukou cvičiť?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Pán doktor s veľkým P

Pekný deň, 20.10.2015 som podstúpila operáciu karpálneho tunela na ľavej ruke na Avelane Clinic v Nitre, u Pána doktora Kováča. Je to naozaj Pán doktor s veľkým P, neskutočne príjemný prístup pána doktora a aj celého personálu. So zákrokom som...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.