Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 10. 2021 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Augmentácia pŕs s mastopexiou, Mentor, MUDr. Fedeleš, Bratislava, môj splnený sen

Stojí to za to
Približná cena: 4.000 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia pŕs s mastopexiou, Mentor, MUDr. Fedeleš, Bratislava, môj splnený sen
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po dlhej dobe som sa odhodlala ísť na operáciu nakoľko kvôli hormonálnym problémom, ktoré som liečila liekmi som nemala pevné a pekné prsia a bola som z toho veľmi nespokojná sama so sebou čo sa odrážalo aj na mojom sebavedomí. Neľutujem tohto zákroku a veľmi som vďačná aj za výber lekára, ktorý je naozaj odborník o čom ma presvedčil už na konzultácií a stál si za svojím slovom a presne vedel, čo mi odporučiť, aby som s výsledným efektom bola spokojná. Operácia prebehla bez nejakých komplikácií. Trochu horšie som už reagovala na narkózu po prebudení, nakoľko som dávila celú noc ale už na druhý deň to bolo viacmenej v poriadku. Po prvých 2 týždňoch prešli aj nejaké bolesti chrbtu pretože som nebola zvyknutá spať na chrbte a viacmenej po sediačky ale inak som nemala nejaké veľké bolesti v oblasti hrudníka. Bol to taký zvláštny pocit po prebudení, ale nebola to vyslovene bolesť. Teraz po 3 mesiacoch už blednú jazvy, je ich vidno už len trošku a som veľmi spokojná s výsledkom (a teda nielen ja ale aj manžel. nebudeme si klamať :D ) Za mňa výber p. Fedeleša bola najlepšia možnosť.

1

Komentár (1)

Ahoj,ak sa môžem spýtať ako si spokojná s prsiami s odstupom času?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Mastopexia - konzultacia
Bola som len na konzultacii u dr.Pikulu ale moje pocity su uzasne, velmi pritelsky pristup u mna vyvolal strasnu radost a na zakrok sa velmi tesim.Dufam ze sa po operacii moje pocity nezmenia:-)

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.