Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 5. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Rhinoplastika, MUDr. Jurášek, Porta Med, Košice, konečne mám svoj vysnívaný nos

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

AhojteChcem sa s Vami podeliť o moju neskutočne dobru skúsenosť s pánom Dr. Viliamom Juráškom.Už dlhšiu dobu má trápil moj nos ktorý po autonehode ostal krivy a nesumerny. Dlho som sa odhodlavala pretože som sa nevedela rozhodnúť ku komu ísť na takýto dôležitý zákrok ktorý môže zmeniť moj vyraz tvare ešte k horšiemu. Bola som na konzultáciách na viacerych klinikách, ale po konzultácii u pana doktora som odisla s veľmi dobrým pocitom ako jediný má vyšetril, podrobne vysvetlil všetko ohľadom operácie až sme si stanovili presný dátum. Dnes som dva mesiace po operácii a som veľmi spokojná a vďačná že som dala na svoj dobrý pocit a rozhodla sa pre pana doktora. S nosom som nadmieru spokojná hrboľ je preč a ja mám konečne svoj vysnívaný nos. Za mna veľká spokojnosť a vďaka skvelému a veľmi ľudskému doktorovi. Ľutujem len jedno že som na pana doktora nenatrafila už pred rokmi.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
veľký hrboľ na nose

Dobrý deň, 10.10. 2016 som podstúpila v EssurClinic BB rhinoplastiku nosa pod vedením Mudr. Očenáša. Mojím problémom bol veľký hrboľ na nose, pričom mi pán doktor upravil aj mäkkú časť. Operácia prebehla bez komplikácií a hlavne bezbolestne.Po...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.