Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 3. 2014 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Krásne prsia, súmernejšia postava

Stojí to za to
Približná cena: 2.860 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Krásne prsia, súmernejšia postava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Môj krásny syn sa zalsúžil o tom, že moje malé prsia pôsobili už iba ako dve lentilky pod kobercom. Dlho som túžila po plných pevných prsiach, ktoré by pôsobili príťažlivo vo výstrihoch, no nevedela som nájsť toho pravého doktora, ktorému by som zverila svoje telo. Tri krát som po konzultácií cúvla. Kamarátka mi doporučila pána doktora Paliatku. Hneď po konzultácií som vedela, že tentokrát je to iné a ja mu môžem dôverovať. Som 6 mesiacov po operácií a doteraz som svoje rozhodnutie neoľutovala. Jazvy sú zahojené, vyblednuté, nič nebolí a výsledok je dokonalý. Mám nádherné prsia, na ktoré som hrdá a obdivujem ich každý den. A nie som sama :-). Pán doktor Paliatka, ĎAKUJEM. Nielen za perfektný výsledok, dobre odvedenú prácu, ale hlavne za to, že ste bol človekom. Ľudským, milým, citlivým, ústretovým, no vysoko profesionálnym. Máte moju dôveru. Všetkým ženám, ktoré nad augmentáciou uvažujete: urobte krok ku krásnemu poprsiu s pánom doktorom Paliatkom a s výsledkom budete určite spokojné :-).

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Spolupraca bola vyborna

Dňa 4.5.2015 som podstupila operaciu u pana doktora Kovača ako aj konzultaciu. Jeho pristup je velmi profesionalny,spolupraca bola vyborna. Je to vynikajuci lekar,pri konzultacii poradi a aj starostlivost po operacii bola velmi dobra. Kliniku...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.