Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 11. 2018 · Aktualizácia: 14. 8. 2023

Zväčšenie prsníkov odstránenie asymetrie a liposukcia nôh, jedno z najlepších rozhodnutí v živote

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov odstránenie asymetrie a liposukcia nôh, jedno z najlepších rozhodnutí v živote
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Milé zienky som mamička 3 deti a veľmi ma trápili moje prsia,ktoré boli po pôrodoch nie moc príťažlivé.Velmi som túžila po nových prsiach.Presla som pár konzultácii ,ale až u pána doc.Mudr.Martina Boháča ,som nasla čo som hľadala. Absolútny profesionál ,ktorý sa narodil pre tuto prácu...prístup a príjemný človek.Zodpovedal mi na všetky moje otázky.Dohodli sme si termin operácie a ostatne už všetko za vás vybaví príjemná ,rýchla asistentka.Po konzultácii som sa rozhodla,že zvolíme implantáty B-lite(,,odľahčená ,,) verzia.Su trochu drahšie(4800€),ale myslim,že my ženy si zaslúžime;)Výsledok ?Uuuuzasne,ľahučké,prirodzene.V skratke ak túžite po prirodzených krásnych prsiach tak vrelo doporučujem nielen tuto verziu implantátu,ale aj šikovne ruky pána doktora.Kedze som mala problém s tukom na nohách (kolena +stehná ),bola to moja problémová partia.Hambila som sa nosiť sukne.P.doktor mi navrhol liposukciu a tak sme do toho isli.Vysledok?Neviem z čoho sa mám viac tesit☺️.liposukcia ma vyšla (2000€).Skvele bolo to,že oba zákroky minspravil počas anestezy.Po 8 dňoch cca odzneli bolesti a mohla som začať fungovať.Je to jedno z mojich najlepších rozhodnutí v živote.Co je iste,že na svete je o jednu sebavedomejšiu a spokojnejšia ženu viac.Velka vďaka?

2

Komentáre (2)

Dobrý deň,

ďakujem Vám za pozitívne hodnotenie. Som veľmi rád, že ste spokojná a že sa Vaša spokojnosť prejavila aj na zvýšenom sebavedomí.

S úctou
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, ja tiež rozmýšľam nad augmentaciou a zaujímalo by ma, že či sú tie implantáty doživotné, alebo časom treba výmenu. Ďakujem a prajem pekný deň ☺️
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augumentácia, MUDr. Lukáš Šimko

Veľmi dlho som zvažovala zákrok, som naozaj spokojná, že som si vybrala práve pána doktora Šimka, je najlepší..má priateľský prístup a je to profesionál. Obávala som sa bolesti, ale je to znesiteľné. Asi prvý týždeň bol najkritickejší, ale kažý...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.