Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 8. 2014 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Úžasná skúsenosť a obrovská spokojnosť :-)

Stojí to za to
Približná cena: 500 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Úžasná skúsenosť a obrovská spokojnosť :-)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Úžasná skúsenosť a obrovská spokojnosť :-)

Veľká vďaka MUDr. Kataríne Sokolovej, odviedla perfektnú prácu na vysokej profesionálnej úrovni. Nehovoriac o tom, že je to veľmi milá lekárka s ľudským prístupom. Pooperačné liečenie prebehlo úplne bez problémov a po mesiaci som už chodila bez tmavých okuliarov.

S výsledkom operácie som veľmi spokojná a zlepšenie vidí aj moje okolie :-)

Ak by som mala v budúcnosti akékoľvek problémy s očami, výber očného zariadenia je mi dnes úplne jasný, bude to len klinika NeoVízia. Tím lekárov a celý zdravotnícky personál pod vedením primára Piovarčiho sú zárukou vysokej kvality a profesionálneho a ľudského prístupu k pacientovi.

Mgr. Mária Horňáčková

5

Komentárov (5)

Dobrý deň, pani Mária. Ďakujem za Váš príspevok. Operovali Vám horné aj dolné viečka? Ako vyzerali najbližšie dni po operácii? Bolelo to? Brala ste nejaké lieky proti bolesti? Vašou skúsenosťou pomôžete tým, ktorí o operácii rozmýšľajú, ale boja sa urobiť posledný krok. Máte fotografie pred/po? Veľakrát fotky povedia viac, ako slová. :) Pekný deň, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, pani Jana,

operovali mi len horné viečka. Najbližšie dni po operácii vyzerali hrozne, trvalo to asi mesiac až 5 týždňov, kým som vyzerala úpne "normálne" :-)
Bolesti som nemala vôbec ŽIADNE. Operácia sa vykonáva v lokálnej anestéze, takže to bolo v pohode. Ubezpečujem všetkých a povedala som to aj MUDr. Sokolovej pri kontrole, že ani po odoznení anestézy som nemala ŽIADNE bolesti, takže som nemusela vôbec zobrať analgetikum.
Čo sa týka fotografií, ja som typ, ktorý sa strašne nerád fotí :-)
Ale vo svojom smartfóne mám nejakú selfie ešte so starými viečkami a mám aj fotku len očí, ktorú mi spravil deň po operácii manžel. Tá je však dosť hrozivá a odstrašujúca :-)
Fotku s novými viečkami nemám, nejako som to vôbec nepovažovala za potrebné. Spätná väzba môjho úzkeho aj širšieho okolia je však veľmi pozitívna :-)

Aki by ste na tých fotkách trvali, prenesiem ich z telefónu do PC a pošlem a skúsim požiadať manžela, aby mi odfotil aj nové oči :-)

Majte sa pekne,

Maja Horňáčková
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, Maja. Je zaujimavé, že niekto bolesti nemá a iný áno. Ste z tých šťastnejších :) Na fotkách netrvám, ale ak by ste sa rozhodla sem dať, pomôžete iným, ktorí o operácii rozmýšľajú a nemajú ani šajnu, čo ich čaká :) Je to zásah do tela, takže nejaké modriny a otoky sú s tým spojené, ale výsledok si skoro všetci chvália. Pekný deň, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Milá pani Jana,
som toho názoru, že pokiaľ sa niekto rozhodne pre akýkoľvek chirurgický zákrok na vlastnom tele, mal by sa v prvom rade poradiť s lekárom.
Každý človek predsa reaguje na rôzne podnety individuálne. Preto si už teraz myslím, že svoje vlastné skúsenosti som odovzdala a nepovažujem za rozumné túto tému ďalej rozvíjať.
Som presvedčená, že v každom medicínskom resp. estetickom zariadení, kde podobné zákroky robia, majú dostatok fotodokumentácie a vedia profesionálne vysvetliť, čo všetko takéto zákroky obnášajú.
Tieto zákroky nie sú lacné a sú doživotnéa nemenné, takže určite by som sa informovala u kompetentných a neodrážala by som sa od skúseností neznámych ľudí na internete.

Môžem len znova potvrdiť, že ja som s výsledkom operácie veľmi spokojná a odporúčam každému jeho rozhodnutie konzultovať minimálne s lekárom, ktorý bude daný zákrok vykonávať.

Medzi nami, priznám sa, že som veľkým odporcom zverejňovania vlastných fotografií na webe :-)

Prajem Vám krásny deň a veľa úspechov vo Vašej práci.

M. Horňáčková
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Je naozaj dobré, že majú tam aspoň jedného lekára, ktorý naozaj špičkovo vykonáva aj mikrochirurgické zákroky. Ono oslovenie primár nieje na mieste, keďže nie sú žiadna nemocnica. Neviem kto ho menoval za primára. Trochu mi je o ľúto, keďže všetky operácie vykonáva skoro on sám, keďže ostatné doktorky robia skôr len zákroky typu kratkozrakost, dalekozrakost a dalšie refrakčné úkony.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.