Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

31. 7. 2017 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Zle odvedená operácia!

Nestojí to za to
Približná cena: 400 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Bohužiaľ som dva roky po operácii, ako som síce písala v čase realizácie a hojenia operácie v tej dobe som spokojná bola, priebeh rekonvalescencie bol dobrý a ja som ho dodržiavala.....Avšak......po určite dobe, 3 mesiace po operácii sa mi už operácia nezdala tak dobre spravená, vačky mám rovnaké ako pred operáciou, nemôžem povedať, že operácia dopadla na výbornú som tam kde som bola a veľmi, veľmi ľutujem, že som sa dala operovať MUDr. K, mala som si vybrať kvalitného plastického chirurga na klinike ktorá ma prestíž......veľmi, veľmi ľutujem, prišla som aj o nemalé finančné prostriedky.....bohužiaľ neodporúčam p. doktorku K. Posielam fotky pred operáciou, v čase rekonvalescencie a dva roky po operácii....na zváženie každého...

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, podľa čoho ste doktorku vyberala, niekto Vám ju odporučil? Možno je nejaká príčina, že sa vačky objavili znova. Čo na to povedala doktorka na kontrole?

Z legislatívnych dôvodov som nemohli uviesť celé meno lekára. Zodpovednosť za obsah je na nás, tzn. pokiaľ by klinika/lekár vzniesol obvinenie na súde, že ide o lož či akokoľvek skreslenú informáciu, trestne odpovední by sme boli my/portál.

Negatívne hodnotenie s uvedením všetkých detailov je možné iba u subjektov, ktoré s tým súhlasili – tzv. Transparentní lekári https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky – je ich stále viac a pevne verím, že raz budeme mať na portáli iba zodpovedných lekárov.

Vzhľadom k tomuto faktu, vás poprosím neuvádzať meno lekára pod príspevkom (určite ho budú chcieť ostatní od vás zistiť) – meno je možné oznámiť v súkromnej správe pri profile/mene záujemcu. Vaše hodnotenie sa prepíše doktorovi do počtu hviezdičiek. Ďakujem za pochopenie.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj. Vyzerá to bolestivo. Koľko stojí takáto operácia?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Unavené a spadnuté oči.
Dobrý deň. Mám záujem o Blefaroplastiku horných viečok (príp.aj spodných podľa konzultácie). Dátum zákroku mi vyhovuje, ak je to možné, v dňoch 24.-25.-26. Júla, najlepšie v ranných-doobedňajšich hodinách. Ďakujem

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.